צפרא טבא

מה זה פה ? חוליגנים...

<שולחת יד לונילה, בודקת אם היא רוצה הצלה> תתבייש אייב, קח 10 שקל לך תקנה לך פופקורן.

הצלה שלך? כן, מאד. בעוד שניה. ../images/Emo13.gif

מיד אחרי שאני אסתער על השודד הזה ואקח ממנו בחזרה את הפופקורן שלי.
<מסתערת על אייב בשאגה: "שלי!"> (אחד היתרונות שלנו הווניליות - אף'חד לא באמת מצפה מאיתנו להיות כנועות כשגונבים לנו את הפופקורן...
)

חכי שניה לפני שאת מתנפלת

הרגע שלחתי אותו לקנות לעצמו, חכי שיחזור עם הטרי...

אייבורי

New member
<מוציא את השוט של האריות>

זהו נקעה רגלי פומיייייייייייייי אני קורא אותך לסדר. <איפה גידי עם הרגל קרושה שצריך אותו> ונילה את יושבת ליד נריסה, סוויטי מקלקלת את הגלידה שלי. <גלידת פופ קורן, רץ לפתוח חברת הזנק>

בכיין ../images/Emo7.gif

אתה לא יכול עלי אתה .... <סוויטי מתגרה בגורל וחורצת לשון> מה תעשה לי ? ונילה, בואי בואי, נריסה ואני נשמור עלייך.

אייבורי

New member
צוחקקקקקקקקקקק

תתחבאי לך שם מאחורי נריסה חושבת שאני לא יכול עליך פ'סיידר לכל כלבה מגיעה שוט <תופס את הלשון של סוויטי ושם אטב>

פה הטעות שלך אייב ...

לא קשרת לי את הידיים <מעיפה מיד את האטב מהלשון וצובטת לאייב בתחת>

אייבורי

New member
<ממממממממ>

שניה, רגע אוווווווו יהההההההההה מתענג על הצביטה. עכשיו כדאי שתתחילי לרוץ, תעשי הליכת ברווז מהירה של נשים בהריון. <גונב לאסתי ת'אזיקים והשוט ורץ אחרי פומי>

../images/Emo12.gifזוד../images/Emo70.gifזוד../images/Emo70.gif תבוא פה מהר ../images/Emo124.gif

ראית?? הוא מתענג על הצביטה
הנה הכנתי לך אותו. הוא שלך.
תתחדש.

Z o d i a c

New member
יום אבל הוכרז ברגע זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

הראל מויאל זכה. יופי. אבל רציתי את סקעת!!!!!!!!!

אוי, נו, באמת.

תחשוב על זה. עכשיו הוא בטח מדוכא. מרגיש מושפל עד עפר. מבוזה. יעשה הכל בשביל מי שיגרום לו להרגיש טוב. לא זמן טוב לתפוס אותו, ככה, בפינה? המממממ...?

אייבורי

New member
וואט אר יו טוקינג הבאוט ?

מי זאת "תעשה לי ילד", מה אם איזה אימון קודם ? ומי זאת פה ועכשיו על ארבע ? מי זכה <אייב בור בעינייני דיומא>

למעלה