&החורף בעיצמו, וכבר צריך להתכונן לשעון קיץ. @בתקווה שהאוייב לא ינצל את הגשם לתעתע בחיל אוויר שלנו.
שמלת תחרה1 Well-known member ביום רביעי ב- 10:10 #1 &החורף בעיצמו, וכבר צריך להתכונן לשעון קיץ. @בתקווה שהאוייב לא ינצל את הגשם לתעתע בחיל אוויר שלנו.
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member ביום רביעי ב- 16:18 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: &החורף בעיצמו, וכבר צריך להתכונן לשעון קיץ. @בתקווה שהאוייב לא ינצל את הגשם לתעתע בחיל אוויר שלנו. לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שהרוח שהייתה שבוע שעבר הפריעה הרבה יותר מגשם.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: &החורף בעיצמו, וכבר צריך להתכונן לשעון קיץ. @בתקווה שהאוייב לא ינצל את הגשם לתעתע בחיל אוויר שלנו. לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שהרוח שהייתה שבוע שעבר הפריעה הרבה יותר מגשם.
שמלת תחרה1 Well-known member ביום רביעי ב- 16:10 #3 נכתב ע"י נסיך.333: גם הגשם יפסק ויחזרו לכתוש אותם לחץ כדי להרחיב... נכון לבוקר, הצליחו להכניס אותנו 5 פעמים לממ"ד, כולל את אזרחי השומרון.
נכתב ע"י נסיך.333: גם הגשם יפסק ויחזרו לכתוש אותם לחץ כדי להרחיב... נכון לבוקר, הצליחו להכניס אותנו 5 פעמים לממ"ד, כולל את אזרחי השומרון.
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member ביום רביעי ב- 16:19 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: נכון לבוקר, הצליחו להכניס אותנו 5 פעמים לממ"ד, כולל את אזרחי השומרון. לחץ כדי להרחיב... והצליחו לפגוע במטרות אסטרטגיות של המדינה ותסלחי לי שאני לא רוצה לפרט.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: נכון לבוקר, הצליחו להכניס אותנו 5 פעמים לממ"ד, כולל את אזרחי השומרון. לחץ כדי להרחיב... והצליחו לפגוע במטרות אסטרטגיות של המדינה ותסלחי לי שאני לא רוצה לפרט.
שמלת תחרה1 Well-known member ביום רביעי ב- 19:40 #6 נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: והצליחו לפגוע במטרות אסטרטגיות של המדינה ותסלחי לי שאני לא רוצה לפרט. לחץ כדי להרחיב... נוסטלגיה יקירה, ידוע ההצלחה שלהם.
נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: והצליחו לפגוע במטרות אסטרטגיות של המדינה ותסלחי לי שאני לא רוצה לפרט. לחץ כדי להרחיב... נוסטלגיה יקירה, ידוע ההצלחה שלהם.