צפרא טבא לכולם. אני רואה שלילה שקט עבר על כוחותינו באשר הם.
E e-magine New member 20/8/01 #2 so it seems... שקט יכול להטעות. יש חברות שלא כתבו כאן המון זמן, סרפד, אשליה, חוץ מהאלה שפרשו. אגב להפתעתי ראיתי את לוני מסתובבת הפורומים. מישהו זוכר אותה בכלל?
so it seems... שקט יכול להטעות. יש חברות שלא כתבו כאן המון זמן, סרפד, אשליה, חוץ מהאלה שפרשו. אגב להפתעתי ראיתי את לוני מסתובבת הפורומים. מישהו זוכר אותה בכלל?
ש שירז** New member 20/8/01 #3 בוקר מצויין לכולם, אי מחכה לך מייל, נותקתי מהשרת לכן לא בטוחה אם עבר, אם כן עבר אשר אותו ,
E e-magine New member 20/8/01 #5 ../images/Emo32.gif שירז קיבלתי שני מיילים אנא בדקי את המחשב שלך, כי כתוב לי ששלחת לי אותם ב 4/1/1980. אני אענה לך
../images/Emo32.gif שירז קיבלתי שני מיילים אנא בדקי את המחשב שלך, כי כתוב לי ששלחת לי אותם ב 4/1/1980. אני אענה לך
ש שירז** New member 20/8/01 #6 מייל שנהם נישלחו היום , כרגע אני לא יכולה להכנס למייל שלי, יש בעיה ,אבדוק למה התאריכים השתנו , ניראה שזה עבודתו של התולעת ,
מייל שנהם נישלחו היום , כרגע אני לא יכולה להכנס למייל שלי, יש בעיה ,אבדוק למה התאריכים השתנו , ניראה שזה עבודתו של התולעת ,
E e-magine New member 20/8/01 #9 גדול עלי קצת עד כמה שאני יודע, יש על לוח האם סוללת גיבוי שדואגת בין היתר לשמירת השעון של המחשב, גם כשהוא מכובה. החזרת השעון לשנת 80 יכולה להצביע על כך שסוללה זאת סיימה את תפקידה.
גדול עלי קצת עד כמה שאני יודע, יש על לוח האם סוללת גיבוי שדואגת בין היתר לשמירת השעון של המחשב, גם כשהוא מכובה. החזרת השעון לשנת 80 יכולה להצביע על כך שסוללה זאת סיימה את תפקידה.