צפצופים

צפצופים

במהלך ה5 ימים האחרונים אני סובלת מצפצופים באוזנים לפעמים הם רק באוזן ימים לפעמים בשני האוזנים לפעמים הצפצופים חלשים יותר ונסבלים ולפעמים הם חזקים יותר, מלווים לעיתים בתחושות מוזרות של קור וקוצים בחלק של הפנים ליד האוזן המוקרן עד הסנטר ולפעמים גם קצת קלות ראש , התופעה פשוט התחילה יום אחד כאשר ישבתי בהרצאה ונרדמתי לשניה שקמתי הצפצופים החלו ולא פסקו מאז אני בדיכאון קשה לי לישון בלילה ואני מתחילה להחרפן ולהיכנס לדיכאון פשוט אינני יכולה לסבול את הרעש הזה יותר! חיפשתי קצת והתוצאות שאני רואה מפחידות אותי כיצד אוכל לסבול זאת כל כך הרבה זמן עד סוף חיי

צלף

New member
את צריכה לפנות ל ../images/Emo193.gif - הבלתי נודע מפחיד

ומה שיודעים לא מפחיד.. אבל פני מידית לרופא - ואפילו לחדר מיון - יכול להיות שיש טיפולים שמועילים. רק אם מבצעים אותם מיידית... מה שאת מתארת נשמע לי כטינטון - יש טיפולים שמקילים על המצב - אבל רק רופאים מומחים בתחום יוכלו להסביר לך - ו

אני מפחדת לחשבון על טינטון כי זה לא בר ריפוא

ואני אתחרפן לשאת את הבעיה הזאת עד יום מותי מגיל כל כך צעיר דא אבי חירש ואני יודעת שהיה לו את זה גם הוא אמר לי שזה תקף אותו לימים או שבועות ועבר אפשרי שזה יקרה גם לי או שזה תורשתי אולי

צלף

New member
חלק מתופעת טינטון היא בר טיפול

וישנם תופעות שהם ברות טיפול שמקל על התופעה - אבל רק
יכול לכוון אותך לכך... חלק מהחירשים מרכיבים מכשיר שמיעה או שתל שבלול - זה לא פותר את הבעיה של אי שמיעה - אבל זה מקל את התמודדות עם איש מיעה בכך ששומעים יותר צלילים... לא בהכרח מה שהיה לאביך יקרה גם לך במיוחד אם את לא חירשת - יכול להיות שאין קשר בין מה שקרה לאביך ולך...

פני לרופא א.א.ג כמה שיותר מהר

הי דניאל, אני אודיולוגית במקצועי, אני לא יודעת מה בדיוק קרה לך ואם זה בר ריפוי או לו. ישנם מקרים בהם חלה ירידה פתאומית בשמיעה, ויכול להיות שזה מה שקרה לאביך. במקרים כאלו אם מגיעים לרופא מיד ישנו טיפול רפואי שיכול להציל ואפילו להחזיר את השמיעה לקדמותה. טנטון יכול גם הוא להיות ביטוי לפגיעה עצבית, ולכן יתכן מאוד שהטיפול במקרה שלך יהיה דומה/זהה לטיפול במקרה של ירידה פתאומית בשמיעה. בכל מקרה, את עסוקה מאוד בלדאוג כשבפועל את יכולה אולי לטפל ולפתור את הבעיה. בהצלחה, רחל

למעלה