צפצוף בלתי פוסק

צפצוף בלתי פוסק

שלום לכולם, בימים האחרונים שומעים אצלנו באחד החדרים בבית צפצוף גבוה ובלתי פוסק. זה ממש משגע וקשה מאד להיות בחדר הזה. חשבתי שאולי מדובר במשהו חשמלי, וסגרתי את מתג החשמל הראשי של הבית, אבל הצפצוף המשיך. למישהו יש רעיון או קצה חוט? ביררתי עם השכנים, ואין אצלם מכשיר מצפצף כזה. האם יכול להיות שזו איזו קרינה או זרם מבחוץ? אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל הצפצוף פשוט בלתי נסבל. אודה מאד לכל רעיון או כיוון!

תבדקי אופציה של -

לחץ של מים על הצנרת. תסגרו את ברז המים הראשי. תפתחו את הברזים ותרוקנו את המים שיש ותראי אם מזה נובע הצפצוף. עוד רעיון שעלה בראשי תוך כדי כתיבה- תבדקי במדוייק מאיפה הצפצוף מגיע. ותבדקי (בשרטוטי הדירה/ עם בעל הדירה) מה עובר שם. ובהתאם תוכלי להזמין איש מקצוע שיטפל בזה. בהצלחה.

אולי משהו אחר?

אולי מונח בחדר (במגירה, מאחורי משהו וכד'..) מכשיר שסוללתו עומדת להגמר או שכפתור כלשהו נלחץ ע"י משהו אחר - למשל פלאפון, שעון או משהו דומה. אולי... ואולי חייזרים? סתאאאם...

למה סתאאאאאם?

כל עוד לא הוכח אחרת - יכול להיות שזה אכן חייזרים (איך לא חשבתי על זה)...

Sparks

New member
פעמון הדלת אצלי "נתפס" מדי פעם

ומשמיע מין צפצוף דק וגבוה. קשה מאוד לקלוט מאיפה זה בא. צלצול בפעמון מקל על המצב. ספארקס

הצפצוף נפסק. השד יודע מה זה היה ....

דרך אגב, גם אשתי ובני שמעו אותו, ושמעו שהוא הפסיק.

ואללה.

איזה מוזר!!! וסורי על הסקרנות שלי. ככה זה אצלי- עד שאני לא מקבלת תשובות לשאלות כאלה ואחרות- אני לא נרגעת מבפנים.

למעלה