צפצוף באוזן

wiwital

New member
צפצוף באוזן

לא מצאתי פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, אז אני בתקווה שיש כאן מישהו שיוכל לעזור לי... אז ככה, לפני חודשיים בערך החל לי צפצוף באחת האוזניים. בהתחלה חשבתי שזה כמו טראומה שנגרמה לאוזן מאיזשהו צליל חזק, פניתי לרופא אף אוזן גרון, והרופא אמר שאם זאת הע\ייתה טראומה כלשהי של האוזן זה היה אמור להמשך מקסימום יממה. עברתי גם בדיקת שמיעה והכל תקין, והוא גם חשב שאולי זה איזשהו פקק אבל זה גם לא זה. אז מישהו יודע מה זה יכול להיות??? מישהו שמע על דבר כזה שיש צפצוף כלשהו באוזן, כבר חודשיים, וזה לא עובר ואפילו לא נחלש? אולי זו איזושהי הדמייה וזה לא בעצם מהאוזן אבל רק נשמע ככה. ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש.

היי

כן זה דבר ידוע ויש את זה להרבה אנשים... יכול להיות שזה נובע בכלל ממקום אחר.. את מרגישה שהאוזן שלך סתומה בנוזלים? האם הייתה לך דלקת לאחרונה? יש אנשים שזה פשוט בא להם ולא עובר ויש כאלה שזה עובר להם כי הם גילו את הסימפטום. צריך לשאול הרבה שאלות בשיל להבין מאיפה זה בא. האם יש לך בעיה עם רעשים?

popolina

New member
דחוף ללכת לרופא (אחר)

צפצוף שנמשך מעל לחודשיים- מאוד לא תקין. גשי לקבל חוות דעת שנייה ואפילו שלישית. אם אחד מאיברי האוזן הפנימיים נפגע? אם זו דלקת חריפה? אני לא אומרת זאת כדי להבהיל אותך, אבל גשי בדחיפות לקבל טיפול.

למעלה