צפע שחיין נמלט מאיתנו בנחל חדרה ו"נתפס" במצלמה.
G gaichuk New member 5/6/05 #3 יפיוף אמיתי. רק אם היה יודע למה נכנס,היה מעדיף אחרת... באיזה שעה נצפה הצפע?
ס סאקרה New member 5/6/05 #4 שעת צהרים. זה דווקא הקטע המטופל של הנחל. קרוב לתחנת הכח. המים ברובם מי ים שמוחזרים מהטורבינות. האם צפע נוהג לשחות? זו התנהגות מצוקה?
שעת צהרים. זה דווקא הקטע המטופל של הנחל. קרוב לתחנת הכח. המים ברובם מי ים שמוחזרים מהטורבינות. האם צפע נוהג לשחות? זו התנהגות מצוקה?
N naja New member 6/6/05 #8 יופי של תמונה. צפעים הם שחיינים לא רעים ואינם נרתעים מכניסה למים כאשר מפחידים אותם.
N naja New member 6/6/05 #12 מצחיק, אבל גם אני שמעתי סיפור כזה. אם אני לא טועה, דובר בבריכת המשושים. חבר סיפר לי שיורד לבריכה מפל מים, ומאחורי המפל רבץ לו צפע די גדול. אני לא ממש זוכר אם אכן דובר על הבריכה הזו.
מצחיק, אבל גם אני שמעתי סיפור כזה. אם אני לא טועה, דובר בבריכת המשושים. חבר סיפר לי שיורד לבריכה מפל מים, ומאחורי המפל רבץ לו צפע די גדול. אני לא ממש זוכר אם אכן דובר על הבריכה הזו.
N naja New member 6/6/05 #14 תלוי למה את מתכוונת "טריטוריאלי". עד כמה שידוע לי, הם נמצאים באיזור מסויים, אבל לא מגינים עליו או מגרשים פולשים. האיזור עצמו גדול יחסית ויש להם מספר מקומות מועדפים.
תלוי למה את מתכוונת "טריטוריאלי". עד כמה שידוע לי, הם נמצאים באיזור מסויים, אבל לא מגינים עליו או מגרשים פולשים. האיזור עצמו גדול יחסית ויש להם מספר מקומות מועדפים.
ס סאקרה New member 7/6/05 #15 תודה. שאלתי בעקבות הספור על הצפע בבריכת המשושים. אם כל כך הרבה אנשים ראו אותו שם אז הוא כנראה "גר" שם... גרוש פולשים ראיתי בהודו,כשנקבות הטילו במחילות ותקפו נחשים אחרים שניסו להכנס פנימה. (ממבה)
תודה. שאלתי בעקבות הספור על הצפע בבריכת המשושים. אם כל כך הרבה אנשים ראו אותו שם אז הוא כנראה "גר" שם... גרוש פולשים ראיתי בהודו,כשנקבות הטילו במחילות ותקפו נחשים אחרים שניסו להכנס פנימה. (ממבה)
ר רן333 New member 7/6/05 #16 קשה לי להאמין שראית ממבה בהודו, מחוץ לגן חיות. ממבה (Dendroaspis) הוא נחש אפריקאי.