צפיר הבקר

karmy66

New member
צפיר הבקר

עם צפיר בקר אביבי ירד שרף מימרומים ושש כנפיים לו צחורות כלובן שיניי חלב בשתיים ימולל שפתותייך השתיים ילטף גופך המייחל למגע ובנותרות יאמצך אל ליבו ואז תקומי לכל קריאת -הגבר חיוך יהיה נסוך על פנייך השלוות כי עבר בשנתך אלוהיי וחיוך לא יעזוב שפתייך עד רדת הלילה

עם רדת ערב ../images/Emo79.gif

עם רדת ערב ובאו של הליל אהלך כעל מים אלבש מחצלותי וחיוך יהיה נסוך על פני אסרוק שערותי אפדר את פני אמשוח את שפתי ואהיה מוכנה לקראתך אהובי מחמד ליבי לעוד ליל אוהבים לעוד צפריר בוקר שאני חבוקה גופי סבוך בגופך ואני הכי מאושרת עלי אדמה

שמים1

New member
ברוך הבא כרמי ../images/Emo140.gif

לפורום שירה אירוטית ואהבה.

טאKילה

New member
מצגת מחווה לשיר צפיר הבוקר../images/Emo140.gif

karmy66 ברוך הבא לשירה אירוטית ואהבה

אראל

גע בי, בלובן כנפיי הפשט את בגדיי מעלי חבק אותי בגופך העירום רוצה להרגיש אותך צמוד אלי מצמיד חזה אל חזה מנשק אותי בתשוקה ונוגע בי, מבפנים הרי אתה יודע שאין שניה לי רק אחת אני, אראל אראל של החיים של הגשמיים נותנת לך לרגע תחושה אלוהית של סיפוק מתמשך כמעט ובלתי נסבל חושני עד דמעות שואב כוחות אני אוהבת לראות אותך נרדם בחיכי, מחויך מסופק כשאני חוזרת לשמיים 31.01.06

karmy66

New member
הנכבשת?

אימרי לי מתי נישבת האם כשמוללתי שפתותייך? באברתי הימנית את מוצא-מילותייך ובאברתי השנייה את מקור אביונותך? או אוליי שכנפיי סירקו גופך עד שעורך ניצת כצרור תבן או אולי שמחצתי עופרייך לחזי וספרתי בקצוות כנפיי פעימותייך? ו או שכפתורייך החדים ניקבו בפתח ליבי? או שאולי השכמת וראית שרף מחכה לך ליד נעלייך? וקצות כנפיו נכתמו נצרבו עקב מחשבות אסורות?

טאKילה

New member
אהבתיך בזוהר...../images/Emo79.gif

אהבתיך בזוהר עתיר גוונים וצבע לכודה מין הלב רכה כמו שעווה ערסלתי תשוקתך. , בחלומי עפתי אליך כציפור סוררת נפרשת בלהט לחוש אותך בעונג פורקן היצרים.

למעלה