צפיפות עצם

faraday

New member
צפיפות עצם

BON SOIR MICHELLE בתור מטופל שלך מלפני שנתיים עקב מחלת HYPOGANAMUA ,התחלתי טיפול בג'ל טסטסטרון עקב ירידה בצפיפות העצם התוצאות החדשות בצוור הרך-כמעט ללא שינוי עם שינוי חיובי מזערי בלוליות עליה מ -3 ל -2.6 ,ולפי תוצאה זו שינוי מאוסטרופוזיז מתקדם לקל ברור לי שאצטרך לקחת את הג'ל לאורך שנים ואינני רוצה לוותר עליו -אף שאינו בסל הבריאות -לשיפור משמועתיים אחרים כולל שינה טובה שלא היתה מנת חלקי- האם נדרשת הפסקת בכדי להטיב עם הטיפול? האם יהיו עוד שינויים בצפיפות העצם כמובן לטובה? רופא המשפחה מסר לי שמעתה עלי להזניח את הג'ל ולהתחיל עם פוסלאן רופא מבילנסון אמר לי שאצטרך את שניהם בכדי לשמור על הקיים מבחינה עקרונית ,אני נגד הכנסת חומרים כימיים לגופי -זאת הטיאוריה שלי ואני מצליח לקיים אותה ולכן האם להמשיך עם הג'ל לבד? le sot facteur fait un saut et son sceau tombe dans le seau!!!

ניתן לחכות

שלום לך, עכשיו אני מיבנה מי זה פרדיי ולמה הניק הזה. שיערת שזה חייב להיות מישהו עם התעניינות בחשמל. אני כבר לא זוכרת בדיוק מה זה פרדיי (אני יודעת שזה היה מישהו), אבל ממעמקי זכרוני נדמה לי שזה קשור לשחמל, או אולי לברקים??. תהביר לי זאת בהזדמנות. אתה איש צעיר, ואם אני זוכרת נכון לא היה מדובר על אוסטאופורוזיס ניכרת. אני גם לא בטוחה שמאסת העצם הנמוכה שלך ניתנת להסבר ע"י ההיפוגונדיזם החלקי שהיה לך. אני חושבת שיש הרבה גנטיקה, וגם אולי אורחות חיים, תזונה וכו' דווקא בתקופה של החיים בה היה חשוב לדאוג לכל הדברים האלה. אני כבר לא זוכרת אם נבדק DPD לפני הטיפול. אם כן, ואם הוא היה מוגבר, אפשר לחזור עליו כעת ולראות אם הוא נכנס לנורמה. אם כן, יש סיכוי טוב שתראה שיפור בצפיפות עצם בבדיקה הבאה, או לכל הפחות התייצו\בות. האם תצטרך פוסלן? בכלל אל בטוח אם יש מגמה חיובית תחת טיפול באנדרוג'ל. שלא לדבר על כך שמעבר ל כך פוסלן בלבד (שאגב יעיל כנג האוסטאופורוזיס של היפוגונדיזם בגבר) לא יעשה מאומה לגבי התסמינים האחרים: מאסת שריר, תפקוד מיני וכו'. לסיכום אומר כך: אין צורך למהר, כדאי לחכות את השנתיים מאז תחילת טיפול ולחזור על צפיפות עצם ורק אז להלחיט.

faraday

New member
אני כבר אחרי השנתיים

הזמן עבר מהר ,מאז שהיית אצלך - כן עשיתי את הבדיקה הזאת -בפעם הראשונה היתה 5.5 ולאחר שנה היתה 4.5 שזה בנורמה -כמו שאת מכירה אותי -אני אלוף הבדיקות בשנתיים -בזמן הטיפול -לא ביצעתי אותה -ואם צריך ,אעשה אף שאינה בסל ברור לי היתרונות של האינדרוג'ל -היום אני צריך פחות סיפורים -זוכרת הבדיקה החדשה היא אחרי 23.5 חודשים מאז הטיפול באנדרוג'ל האם יש חדש במחקר שנעשה אז avec amitie allon

אם כך אני לא חושבת שזה נחוץ

שלום אלון, לא נראה לי יש צורך לחזור על הבדיקה. אני חוזרת עליה אם אני רואה התקדמות של התהליך האוסטאופורוטי למרות טיפול. לא נראה לי שיש צורך בפוסלן כל עוד אתה לוקח טסטוסטרון וכל עוד ה-DPD כזה. אם לא תעלה צפיפות העצם בצורה מטאורית זה אינו אומר שהטיפול לא עובד. וכפי שאמרתי, פוסלן לא יטפל בדברים האחרים. וכן אני זוכרת את קטע הסיפורים. כל טוב גם לך.

faraday

New member
השורה התחתונה

כמו שאמרתי להמשיך בג'ל ללא צורך בפוסלן -האומנם?

למעלה