צר לי, אך הדברים שאתה מתאר כאן
מבוססים על שמועות וחצאי אמיתות. אם ישנם כל כך הרבה ניסויים המוכיחים כוחות על טבעיים מסוג זה או אחר - מדוע הם לא פורסמו? מדוע האנשים הללו לא מופיעים ומוכיחים זאת באופן פומבי? היכן המחקרים הללו? מדוע הפרסים המוצעים מעולם לא ניגבו? קשה לי להאמין שאדם בעל יכולות טלפתיות יחליט לוותר על מיליון דולרים סתם כך. 'הצפייה למרחק' שפותחה לכאורה ע"י הCIA היא אמנם שמועה נחמדה, אך מעולם לא הוכח כי הפרוייקט נחל הצלחה (אלא אם כן הרואים למרחק הללו הם אלו ש'גילו' את הנשק הבלתי קונבנציונאלי במרתפיו של סדאם...). במילים אחרות, אלפי אנשים בעלי כוחות על טבעיים לכאורה, ועדיין הנושא לא הוכח במחקר מדעי מפוקח (ולפני שתמשיך לטעון כי זה כן קרה, אבקש ממך להביא הוכחות כתובות לכך. נטל ההוכחה במקרה זה מוטל עליך, ידידי). בנוגע לפיזיקת הקוונטים, כאן אתה נכנס כבר לנושא אחר לגמרי. פיזיקת הקוונטים אמנם מעמידה במבחן חוקי יסוד רבים בעולם הפיזיקה, אך היא עדיין אינה מוכיחה יכולות טלפתיות\טלקינטיות וכו'. ושני דברים לסיום - אני לא רואה סיבה להתרגז או להתרעם. על הביטוי 'איש באמונתו יחיה', שמעת? אני מביע כן את דעתי האישית בלבד, וזאת אני מציין פעם אחר פעם. אני בטוח שרבים יחלקו עלי, וזוהי כמובן זכותם. דבר שני, בנוגע לניהול הפורום, איני רואה את הקשר בין חלומות צלולים לבין עולם העל חושי\על טבעי. חלומות צלולים הוכחו במחקרים רבים מספור לאורך 25 השנים האחרונות (אתה מוזמן לבקר באתר המכון לחקר חלומות צלולים המופיע בקישורי הפורום על מנת לראות זאת) והם עניין מדעי נטו.