צפייה לרחוק - Remote Viewing

כן שמענו על הנושא, בולשיט רציני....

הנושא נבחן מאלף ואחד כיוונים באופן מדעי והתברר שמדובר בשטויות מצוצות מהאצבע, אין לאף אחד יכולת "לראות" משהו שנמצא מאות או אלפי קילומטרים ממנו ואפילו לא דברים שנמצאים בחדר הסמוך, הדוגמאות שהבאת לא אומרות שום דבר, לא ככה מבצעים ניסויי מדעי, קודם כל לא מציינים שם כמה ניסויים נעשו באופן מעשי, יכול להיות שבוצעו 200 ניסויים ובדוגמאות הביאו לך רק את המקרים המוצלחים ולא טרחו לציין שהיו גם המון כישלונות, בדוגמאות כמו אלו שציינת האנשים שניחנים כביכול ביכולת הזאת זורקים לאוויר אוסף של דברים מאד כללים שיכולים להתאים כמעט לכל מצב ולכל מקום, תמיד תוכל למצוא איזה קשר בין משהו מעורפל שהם ציינו ובין פריט שנמצא באיזור, במבחנים מדעיים אמיתיים הם אף פעם לא מצליחים לתת מידע ספציפי לגבי חפצים או קלפים מאויירים שנמצאים בחדר סמוך, הם אף פעם לא נותנים מידע ספציפי שניתן להשתמש בו, כל כך הרבה אנשים בעולם טוענים שיש להם יכולת לצפייה מרחוק, מדוע אף אחד מהם עד היום לא הצליח לגלות איפה בן לאדן מסתתר? זו פשוט שרלטנות, אין דבר כזה ראייה מרחוק, אין גם שום תאורייה רצינית שתוכל להסביר יכולת כזאת, ושוב, במבחנים רציניים תחת פיקוח הם תמיד נכשלים, ג'יימס רנדי מציע מיליון דולר לכל אדם שיוכיח יכולת על טיבעית כלשהי, כולל טלפטייה וכולל ראייה מרחוק, עד היום כל האנשים שהגיעו אליו נכשלו במבחנים הפשוטים שהוא נתן להם, אף אדם עוד לא לקח את הפרס ורנדי עדיין מחכה.

Allen2

New member
כל מה שאתה אומר לא נכון!

דיסאינפורמציה! אני לא מוכן לבזבז אנרגיה עליך להסביר ולהוכיח אך כל פיסת מידע שהבאת היא לא נכונה....מוזר שזה עכשיו יולי 2006 הצטרפת לתפוז רק כדי לכתוב את זה....על מי אתה מנסה להגן... אין לי מה להוסיף.

silverhawk

New member
אני לא רואה סיבה לקרוא לדברים

דיסאינפורמציה - כל הנק' שהוא העלה אכן נכונות. במשך שנים מוצעים פרסים רבים (לרבות פרס המיליון דולר שהוא ציין) לאדם אשר יוכיח יכולות על טבעיות תחת תנאי מעבדה מפוקחים, אך עדיין איש לא דרש את הפרס (למרות אלפי אנשים אשר טוענים כי להם כוחות שכאלו). מעולם לא הצליח איש להוכיח יכולות על טבעיים בתנאי מעבדה, תחת פיקוח של מדענים. לא נראה לי שיש דבר קל לאדם בעל יכולות טלפתיות, טלקינטיות או כל דבר אחר מאשר להוכיח זאת לעולם...

Allen2

New member
פשוט לא נכון....

יש הרבה מחקרים בתנאי מעבדה שהוכיחו יכולות על חושיות.... מדענים כמו ד"ר דין ראדין וגסיקה אוטס פרופסורית לסטטיסטיקה...יש באתר של הקבלה הרצאה של פרופסור ביל משהו שהופיע בסרט בליפ הוא פרופסור בייל והוא מספר על המחקרים המוצלחים שלו בעל חושי ומפרט את תנאי המעבדה הקפדנים ומתוחכמים שלו..... ויש כמובן את נושא פיזיקת קוונטים שתומכת ומשמשת כתיאוריה שמסבירה את כל נושא העל חושי. בשנות ה 70 במכון מחקר סטנספורד פיתחו את פרוטוקול צפייה למרחק מדענים בחסות הממשל האמריקאי....ב 1996 גנרלים שפרשו מהצבע ועסקו שם בצפייה לרחוק ביקשו בשם חוק חופש המידע לשחרר מידע לציבור וזאת כדי שיוכלו ללמד את השיטות שלהם מחוץ לצבא.....יש מסמכים של ה סי אי אי שפורסמו שמאשרים זאת. קרא את הספר "ניסים של המחשבה" הכל רשום שם בעברית בצורה ברורה כל העובדות. אני יודע מנסיון אישי ושל רבים אחרים שיכולות על חושיות קיימות. ג'ו מקמונלגול שהיה בצבא האמריקאי הדגים יכולות של צפייה לרחוק בשידור חי בתחנות טלויזיה מובילות בארה"ב. את תחילת דרכי הרוחנית המודעת התחלתי עם הנושא של חלומות צלולים ומשם כל הזמן המשכתי לגלות עוד ולהתקדם...בין היתר לחוויות חוץ גופיות ולצפייה לרחוק....כמה חבל שמנהל פורום חלומות צלולים לא מאמין בעל חושי. שבת שלום אלן

aura

New member
../images/Emo24.gifאלן תרגע

לכל אחד יש את הזכות לחשוב ולהאמין במה שהוא רוצה. אני מסכימה איתך, מתוך הנסיון שלי בחלומות צלולים והעובדה שחלמתי המון חלומות נבואיים, כי אכן הנושא הזה של חוויות חוץ גופיות קיים, זה קשור לחלק מסויים בנשמה שהוא גם זה שאחראי על החלימה... הילה

silverhawk

New member
צר לי, אך הדברים שאתה מתאר כאן

מבוססים על שמועות וחצאי אמיתות. אם ישנם כל כך הרבה ניסויים המוכיחים כוחות על טבעיים מסוג זה או אחר - מדוע הם לא פורסמו? מדוע האנשים הללו לא מופיעים ומוכיחים זאת באופן פומבי? היכן המחקרים הללו? מדוע הפרסים המוצעים מעולם לא ניגבו? קשה לי להאמין שאדם בעל יכולות טלפתיות יחליט לוותר על מיליון דולרים סתם כך. 'הצפייה למרחק' שפותחה לכאורה ע"י הCIA היא אמנם שמועה נחמדה, אך מעולם לא הוכח כי הפרוייקט נחל הצלחה (אלא אם כן הרואים למרחק הללו הם אלו ש'גילו' את הנשק הבלתי קונבנציונאלי במרתפיו של סדאם...). במילים אחרות, אלפי אנשים בעלי כוחות על טבעיים לכאורה, ועדיין הנושא לא הוכח במחקר מדעי מפוקח (ולפני שתמשיך לטעון כי זה כן קרה, אבקש ממך להביא הוכחות כתובות לכך. נטל ההוכחה במקרה זה מוטל עליך, ידידי). בנוגע לפיזיקת הקוונטים, כאן אתה נכנס כבר לנושא אחר לגמרי. פיזיקת הקוונטים אמנם מעמידה במבחן חוקי יסוד רבים בעולם הפיזיקה, אך היא עדיין אינה מוכיחה יכולות טלפתיות\טלקינטיות וכו'. ושני דברים לסיום - אני לא רואה סיבה להתרגז או להתרעם. על הביטוי 'איש באמונתו יחיה', שמעת? אני מביע כן את דעתי האישית בלבד, וזאת אני מציין פעם אחר פעם. אני בטוח שרבים יחלקו עלי, וזוהי כמובן זכותם. דבר שני, בנוגע לניהול הפורום, איני רואה את הקשר בין חלומות צלולים לבין עולם העל חושי\על טבעי. חלומות צלולים הוכחו במחקרים רבים מספור לאורך 25 השנים האחרונות (אתה מוזמן לבקר באתר המכון לחקר חלומות צלולים המופיע בקישורי הפורום על מנת לראות זאת) והם עניין מדעי נטו.

Allen2

New member
הנה קישור לדוגמא

אני מקווה שהקישור הזה עובד יפתח לך אתר של קבלה ובתוכו יעלה הסרטון ויטען, המרצה הראשון הוא פרופ' ביל טילר מייל שהופיע גם בסרט בליפ הוא מפרט את המחקרים המדעים שלו ב 30 שנה האחרונות והוא מפרט בדיוק אך נעשו הניסויים שלו בצורה מאד מדעית....אשמח לשמוע את תגובתך! אני מסכים איש באמונתו יחיה. אלן

Allen2

New member
יש לגלול מטה

אל: הרצאה בפני ציבור המרצים והסטודנטים מאוניברסיטאות ברקלי,סטנפורד ודרום-קליפורניה ואז לצפות בחלק א. אלן

לשם משתמש לגיטימי

לא מעניין אותי מהחדשות והערות המצוצות מהאצבע שלך. אני חוויתי המון יציאות חוץ גופניות, הייתה פעם אחת שסתם יצאתי מהבניין שלי וראיתי שם אנשים שלא הכרתי מעולם, הם היו נראים לי מ]חידים למדי, ישר היתעוררתי וחזרתי לגופי, היסתכלתי מהחלון וראיתי שבאמת האנשים האלה עומדים שם. יש לי עוד המוני פעמים שבהם ביקרתי במקומות שאף פעם לא הייתי, ואז במציאות שהלכתי לשם ראיתי בדיוק את מה שראיתי ביציאות חוץ גופניות. ועם מישהו היה צריך להראות לך יכולת טלפתיה או משהו, אני בטוח ב100% שהוא היה מוותר רק בגלל האטימות המטופשת שעוטפת אותך. זהו אמרתי את דברי

noaligo

New member
לא שמעתי על הנושא בעבר

אבל לפי הלינק ששלחת הוא נראה לי לי דווקא מעניין. יש עוד אתרים בנושא?
יומטוב

Allen2

New member
בקשה

http://www.deepawareness.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Remote_viewing http://www.farsight.org/ http://www.probablefuture.com/ http://www.firedocs.com/remoteviewing/

noaligo

New member
וואו, אוקיי, תודה ../images/Emo6.gif

זה הרבה חומר לקריאה. רב תודות!

zivnew

New member
תגובה

חפש על "חוויה חוץ גופנית", "הקרנה חוץ גופנית", "מסע חוץ גופני". יש לזה כמה שמות... בהצלחה

למעלה