צפייה בסרטים

yoamsh

New member
צפייה בסרטים

שלום לכם.... לא ראיתי אף אחד מהסרטים בטרילוגיה... אני אפילו לא יודע על מה הם מספרים (בור לגמרי....:) ) החלטתי לצאת מהחשכה וצפות בהם, אבל אינני יודע מה הסדר בו כדאי לראות אותם, האם להתחיל בסרט הרביעי או אולי להתחיל מהראשון...?? אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאוד....

Obi Dan Kenobi

New member
ההמלצה שבוודאי כולם ייתנו לך-../images/Emo118.gif

תתחיל מחלק 4 - "התקווה החדשה", אחר כך חלק 5 - "האימפריה מכה שנית", אחריו חלק 6 - "שובו של הג'דיי". אחרי שתסיים עם הטרילוגייה הישנה, תעבור אל החדשה - חלק 1 - "אימת הפאנטום", ואז חלק 2 - "מתקפת המשובטים". ב-מאי הקרוב יצא פרק 3 - "נקמת הסית'", שישלים את הטרילוגייה החדשה, ויסיים את סדרת סרטי "מלחמת הכוכבים". הרעיון מאחורי הצפייה הזאת, הוא שהטרילוגייה הישנה (פרקים 4, 5 ו-6) מספרים סיפור מסוים. הטרילוגייה החדשה (פרקים 1, 2 ו-3) מראה מה קרה שלושים שנה לפני הסיפור של הטרילוגייה הישנה. כלומר, על מנת להבין את את פרקים 1, 2 ו-3, עלייך לצפות קודם כל בפרקים 4, 5 ו-6. מקווה שלא בלבלתי. צפייה מהנה

yoamsh

New member
עוד שאלה בבקשה..

סבבה, תודה רבה.. אבל לא עדיף לראות את השלושה סרטים הראשונים על מנת להבין את השלושה האחרונים?

Obi Dan Kenobi

New member
אתה זה שמחליט ../images/Emo118.gif

הצעה שלי - תתחיל מהטרילוגייה הישנה. חוץ מזה, "נקמת הסית'" יוצא עוד חצי שנה, וחבל סתם לחכות - בזמן שאלה שכבר ראו את כל הסרטים, ומחכים בקוצר רוח, אתה יכול להשלים את החסר, וכשיצא "נקמת הסית'", תוכל להשלים את הכל.

yoamsh

New member
סבבה...רק עוד שאלה קטנה...

אם אני אתחיל משלושת הסרטים הראשונים זה לא יעזור לי להבין את השלושה האחרונים?

MajorWinters

New member
שמע...

פרקים 4-6 יצאו קודם, והם בנויים על כך שתבין אותם לבד. סרטים 1-3 די מסתמכים על זה שראית אותם. מצד שני, רבים יכולים לקנא בך. אם אין לך מושג אפילו קל שבקלים מה קורה שם, יכול להיות נחמד לעשות רצף כרונולוגי של 1-6. זה יכול להיות מבאס, כי מצד אחד, הפרקים החדשים פחות טובים וזה יכול לייאש אותך, ואם כן תצליח להמשיך הלאה, אז כשתעבור לפרק 4 פחות איכות התמונה והאפקטים יבאסו אותך. מצד שני, אתה תקבל תמונה שונה לגבי המציאות של הסאגה. בקיצור, אני מתחמק מאחריות, ונותן לאחרים להחליט

yoamsh

New member
תודה:))

ממש תודה... התחלתי לראות את הסרט הרביעי... שוב תודה על העצות...

למעלה