צפיות

myangel

New member
צפיות

זה נושא שלכולם מוכר אבל אתמול היה לי את השיא . דיברתי עם החבר שלי היו לו בעיות עם ההרוים לכן השבוע אפילו שלא סגרתי שבת לא ראיתי אותו. כשהוא התקשר ודיברנו לא ראיתי את המכה הזאת מתקרב ואז פתאום זה הונחת עלי המילה הכל כך נורא הזאתי " בואי נשאר ידידים" ובואי נרד אחד מהשני... נוריד מהלך. את האמת נכנסנו לזה מהר מידי אני חדשה בקטע והוא החבר הראשון שלי. הוא ראה שאני לא מתנגדת והמשיך עד שהוא הבין שהוא לא יכול להתחיב. כי אין לו מושג איך היצאות שלו הולכות להיות. נו מילא אני עדין ידידה שלו.רק שמשיא הרגש נפלתי לתוך פיצוץ ועכשיו אני לא יודעת מה אני מרגישה. מין ריקנות שכזו. אם לתאר את זה בדימוי זה כמו קונצרט ששלוותו הופרע בפיצוץ מחריש אוזניים ואז דממה חרישית.

GALI02

New member
ברוכה הבאה מלאכית

זה יעזור אם תרשמי קצת יותר פרטים כמו כמה זמן יצאתם ומה בעצם הסיבה האמיתית שבגללה נפרדתם. נראה לי שהיציאות שלו הן לא ממש הסיבה האמיתית ושיש עוד משהו. כי אם אוהבים דבר כזה לא אמור להפריע... וחמודה אנחנו כאן בשביל לתמוך בך ולנחם עד כמה שאפשר. עצם הכתיבה כאן העיני היא הקלה עצומה. ולמה אמרת שנכנסתם לזה מהר מדי? לא כל כך הבנתי. והנושא של ה "להישאר ידידים" קצת שנוי במחלוקת. השאלה היא אם את בכלל מסוגלת להישאר איתו בקשרי ידידות . אני חושבת על ההיבט שלא תפגעי מזה.כי את תהיי שם בשבילו כידידה תתמכי בו ותקשיבי לו אבל עמוק בפנים את תצפי לאיזושהי "תמורה"(בכוונה שמתי את זה במרכאות) והתמורה היא שעם הזמן תחזרו להיות ביחד. השאלה מה הוא מרגיש והאם הוא סיים את הקשר בצורה החלטית או השאיר פתח לחזרה. אויש אני מקווה שלא בלבלתי אותך עם כל השאלות אני מקווה לראות ממך תגובה ולשמוע מה שלומך גילי

למעלה