ואחרון חביב
A ak5 New member 5/2/07 #40 כל הכבוד. הכל נראה נהדר. אשמח למתכונים של 2 העוגות האחרונות. נראות שוות ביותר
C clcl New member 5/2/07 #21 ../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
F frige New member 5/2/07 #22 לונה, בהחלט הנאה צרופה איזה יופי. כל הכבוד לתוצרים שלך. ממש כיף לראות. שרית
ה האמא של הצהובים New member 5/2/07 #25 ../images/Emo2.gif צפיה מהנה?זו התעללות פושעת! אין מילים שיוכלו לתאר את היצירות המדהימות שלך! הכל פשוט מושלם ומעורר הערצה (וטיפטיפונת קנאה... ) איך את אומרת תמיד? WAWAWIWA !!!!
../images/Emo2.gif צפיה מהנה?זו התעללות פושעת! אין מילים שיוכלו לתאר את היצירות המדהימות שלך! הכל פשוט מושלם ומעורר הערצה (וטיפטיפונת קנאה... ) איך את אומרת תמיד? WAWAWIWA !!!!
ל לונה בלנקה New member 5/2/07 #43 סימה???????????????????????????? ברוכים הבאים אחותי.......................
ב בסיבוב שני New member 5/2/07 #33 ואוווווווווווו מתי את מספיקה לעשות את כל הדברים המד ה י מ י ם האלה? ומי אוכל את כל זה. כל הכבוד לך, אני מרימה דגל
ואוווווווווווו מתי את מספיקה לעשות את כל הדברים המד ה י מ י ם האלה? ומי אוכל את כל זה. כל הכבוד לך, אני מרימה דגל
ל לונה בלנקה New member 5/2/07 #47 בסיבוב שני תודה. מתי אני מספיקה... אם רוצים אפשר להספיק הכל..............