צפיה בסרטי DVD במחשב.......

kobisela

New member
צפיה בסרטי DVD במחשב.......

שלום לבאי הפורום יש לי צורב DVD ואני מחפס תוכנה לצפיה בסרטי DVD במחשב שלי. התקנתי את: POWER DVD שקיבלתי עם הצורב אולם כניראה שהתוכנה דפוקה מפני שברגע שאני מפעיל אותה היא מודיעה על Error ולא פועלת. אולי יש למישהו רעיון בצורת שם של תוכנה פשוטה שתבצע את המשימה ה"מסובכת" של צפיה בסרט DVD. בתודה מראש קובי

kobisela

New member
ניסיתי גם את....

MV2 אולם גם היא לא מצליחה להראות לי את הסרט. חשוב להדגיש שמדובר בסרט מקורי ( קנוי ולא צרוב ) ואני חושב שהוא גם מוגן. כמה פרטים על המחשב שלי: P4 2.8G 512Mb. כרטיס מסך: GF4 128Mb. דיסק קשיח: 160Gb. מע' הפעלה: XP-Pro באנגלית. מקווה שזה יוסיף משהו. שוב תודה קובי

kobisela

New member
האם יכול להיות שאף אחד לא יודע????

אולי למישהו יש מושג ואם לא תפנו אותי לפורום המתאים. תגובה בבקשה. תודה

Ncoder

New member
זה צורב חדש שרק עכשיו ...

ניסית לנגן בו סרטים ? אם כן אז הכי טוב שתיגש לחנות ותבקש הסברים כי אין שום בעייה עם מפרט המחשב שלך . אם זה לא צורב חדש אז האם הצלחת בעבר לנגן עליו סרטים? אם כן אז ייתכן שהכונן שלך ננעל על DVD מאיזור מסויים וכעת הוא יכול לקרוא רק DVD מהאיזור הזה, הגנת RPC2 מאפשרת להחליף 5 סרטי DVD מאיזורים שונים ובאיזור של הדיסק ה-5 הכונן ננעל . (ניסית לנגן איזורים אחרים?)

kobisela

New member
זה אכן צורב חדש של חברת NEC...

הוא מתפקד כראוי כאשר אני צורב איתו ואפילו יוצר דרכו סרטי DVD. אבל כשאני מנסה לראות דרכו סרט DVD מקורי הוא לא מראה לי אותו. אני משתמש בתוכנת AnyDVD על מנת לשנות את אזור הצפיה וכאשר אני מתחיל לצפות בסרט לאחר כשתי דקות זה ניתקע ולא מנגן יותר. אני צריך לבצע Ctr+Alt+Del בשביל לסגור את הנגן התקוע. עזרתכם בבקשה בנדון. בתודה מראש קובי

Y. Welis

New member
ב-XP אין מפענח פנימי עבור DVD

(מה שנקרא 'קודק') כך שצריך להתקין באופן מיוחד. בד"כ בתוכנות כמו POWER DVD יש אחד, אבל אם היא לא הותקנה בהצלחה, תצטרך ממקור אחר כמו חבילת קודקים, או מנגן בשם Media Player Classic.

kobisela

New member
עד כמה שידוע לי......

מותקנים אצלי במחשב כל המקודדים. אולי תוכל לומר לי מה שם המקודד או לחילופין היכן אוכל למצוא אותו. אודה מראש קובי

Ncoder

New member
אתה לא צריך קודק ...

אתה יכול להשתמש ב-WMP או ב-Media Player Classic (חפש בגוגל). אולי תנסה גם גירסא חדשה או ישנה יותר של AnyDVD ו\או התקנה מחדש.

Y. Welis

New member
MPEG 2. יש כמה סוגים, כל אחד יכול

להיות טוב - mainsoft למשל או זה של cyber.

למעלה