צפיה במשחקים לייב

Jets24

New member
צפיה במשחקים לייב

הגעתי מניו יורק לפני שבוע ואני כבר מתכונן לעונה הבאה עליהן לטובה, בתנאי שהשחקנים יאשרו, ומנסה להבין איפה ואיך אפשר לראות משחקים, בעיקר של הג׳טס. האם יש אופציה דרך יס או הוט? האם יש אופציה דרך האינטרנט? בברכת שנת פוטבול טובה ותודה מראש

Yo-man

New member
יש 3 ערוצים שמשדרים פוטבול בעונה

פוקס משדר 2 משחקים בימי ראשון METV משדר גם 2 באותן שעות (20:00-23:15, 23:15-02:30) ESPN משדרים את הסאנדיי והמאנדיי נייט + שידורים חוזרים של המשחקים האלה למחרת בשעות אחה"צ או הערב (5-8 או 8-11) יש גם דרכים לעשות את זה באינטרנט... רק שיסגרו את ההתחבטויות הפוליטיות והחוקיות שלהם ושיתחילו להיכנס לענינים! וברוך הבא. אפילו שאתה אוהד של הג'טס

RoyBehar

New member
ובאינטרנט...

אמנם זה לא זול ומצריך חיבור אינטרנט טוב+ אבל זה שווה את זה. בnfl.com יש את gamepass HD העלויות משתנות בהתאם לחבילה שאתה לוקח (יש חבילה לשבוע אחד, חבילה לחודש אחד, לכל המשחקים של קבוצה אחת או לכל המשחקים של כל הקבוצות, כל העונה, כולל VOD) אני לא זוכר את המחירים לכל חבילה, אני יודע רק שהחבילה המלאה עלתה בעונה שעברה משהו כמו 270 דולר לכל העונה. אה, וזה כולל גם את הNFL נטוורק לייב כל הזמן וVOD על תוכניות מסוימות. אני כבר שלוש או ארבע שנים עושה את זה, מבסוט לחלוטין וככל שחיבור האינטרנט שלי השתפר, ככה גם חוויית הצפייה, כרגע עם חיבור 12 מגה וחיבור HDMI לטלויזיה, אני יכול להגיד שזה אכן איכות HD כמו שצריך. (לפחות השידורים של הנטוורק בינתיים)

Jets24

New member
עכשיו אפשר לנשום...

תודה רבה על האינפורמציה המאוד מועילה. כבר עשיתם את החזרה לארץ הרבה יותר קלה. יאללה פוטבול בעוד חודש וחצי

למעלה