צפוף לי

Kutaly

New member
צפוף לי

הרבה זמן כתבתי כאן פשוט, נראה שהפורום כלכך פעיל שאני לא מספיק לקרוא את הכל ולהבין מי נגד מי ולמה... ובסך הכל אני לא מרגיש שיש לי מקום כאן
לא רק כאן. זה קורה לי בכלל במקומות של הרבה אנשים, אני תמיד מרגיש שאני נדחק הצידה ולא באמת שייך.

אז כנראה

אתה דווקא מאוד שייך לכאן
מכירה את ההרגשה של חוסר שייכות. אפילו למשפחה שלי אני לא מרגישה שייכת (אבל במקרה הזה אולי זה אפילו לטובה). ואם כבר יש איזה מקום שאני מרגישה שייכת אליו, זה לוקח הרבה זמן עד שאני משיגה את תחושת השייכות הזאת. לגבי פורומים גם לי יש תחושות כאלה לפעמים שאני "נדחקת הצידה", בייחוד אם אני מצטרפת כחדשה לפורום שהקהילה בו כבר די מגובשת ועושים מפגשי פורום וכו' (לא מדברת ספציפית על הפורום הזה, למרות שגם פה היה מפגש פורום, אלא על פורומים בכלל). מצד שני יש פורום מסוים שאני מאוד אוהבת ורמת הפעילות שלו בדר"כ לא גבוהה במיוחד וזה עצוב לי. מצד שני כשקורה משהו שגורם לפורום להיות פעיל מדי (למשל קידום של הודעה בו לעמוד הראשי) אז אני דווקא מרגישה כמוך "נדחקת" ולא שייכת.. כנראה שאני צריכה ללמוד להיות מרוצה ממה שיש

אהלן!

חשבתי שאולי תנסה לעשות משהו על אותו משקל של לבחור מעגל אחד קטן כמו שהיה במפגש, זאת אומרת תנסה לקרוא ולהגיב לשרשורים שהכי נוגעים לך. אני עכשיו חזרתי ללמוד ואני לא יכול להספיק לעקוב אחרי כל מה שקורא בפורום אז זה מה שאני עושה ומתכוון לעשות בעתיד...

Lichy87

New member
לאאאא!

אל תלך! זה באמת בלתי אפשרי לעקוב אחרי כל ההודעות ולהיות פעיל כל הזמן. לי אין ברירה, אני חייבת לעשות את זה. ואני יכולה להגיד לך שתאלץ להקדיש כמה שעות כל יום בשביל להצליח ולעקוב אחרי מה שהולך פה. אבל גם השתתפות חלקית היא משמעותית! אף אחד לא מצפה ממך לשנן את הכינויים של כולם ולזכור מי לוקח איזה כדור והולך לאיזה פסיכולוג. תרשה לעצמך להיכנס מתי שנוח לך ולקרוא ולהגיב רק לשרשורים שמעניינים אותך ושאתה מתחבר אליהם. זה לא סיפור בהמשכים שאתה חייב לזכור מה קרה לפני כדי להמשיך הלאה. כל שרשור הוא סיפור חדש. יש מקום לכולם

לא יודע אם זה המקום

אבל באמת שראוי לפתוח לך אשכול סגידה על עבודת הקודש שאת עושה בפורום : על התשובות החיוביות והענייניות על האווירה החמימה שאת משרה ומעניקה לאנשים מספיק בטחון כדי לחשוף ולשתף על הסבלנות ואורך הרוח להגיב לכל הודעה בכזו תדירות גבוהה אני חושב שאת הסיבה העיקרית שהפורום פורח (בהקשר חיובי כמובן
) ואת באמת צריכה להיות גאה בעצמך על כך . לא מכיר אותך מחוץ לכותלי הפורום אבל את בטח בן אדם מדהים

רוצה להצטרף

למה שאמר "מרקו". לילך את אחלה מנהלת ואת עושה עבודת קודש, תמשיכי ככה זה תורם רבות לנו ולך.

Lichy87

New member
די אני מסמיקה

תודה רבה! זה מאוד מחזק לקבל פידבקים חיוביים (מי כמונו יודע). ואני ממש שמחה לדעת שאני מצליחה להפוך את הפורום לנגיש ונוח יותר. כיף לקבל תגובה כזאת

stagadish2

New member
בוא להיידפארק, די ריק שם

ומקומות עם הרבה אנשים הם אחלה טריגר להתקף אקזיסטציאליזם.

לא קל...

היו כמה מילים לא קלות שכתבתי במבחנים לא מזמן כמו דאונטולוגיה וטלואולוגיה בתורת המוסר או קודיפיקציה בשיטות משפט, אבל אקזיסטנציאליזם זה באמת סיפור אחר לגמרי...

Brombit

New member
ודינוזאור מגניב

אאוסטרפטוספונדילוס בתעתיק חופשי Eustreptuspondilus

באמת קצת קשה להבין את כל מה שקורה

גם אני לא ממש זוכרת ומקשרת בין סיפורים של כל אחד מהכותבים. והאמת שזה גם לא כזה נורא להתייחס לכל הודעה כאל דף חדש, זה אפילו טוב כי זה מוריד משיפוטיות שעלולה להווצר בעקבות חלק מהפוסטים (בעיקר אחרי התכתבויות ומריבות בין כמה כותבים, למרות שהן מעטות בפורום הזה). אמנם במציאות נורא קל להבלע בין אנשים ובתוך קבוצה, אבל כאן כולנו או לפחות רובנו באים ממקום תומך, כלומר מרצון לתמוך. אנחנו לא מפים שתביא משהו מיוחד ושונה שעוד לא נכתב בפורום הזה, נקבל אותך גם אם תרצה לשתף משהו ממש לא קשור או שטותי. תרגיש בנוח איתנו, אם משהו יהיה לא במקום או לא לעניין, אני מניחה שהמנהלת תעיר או מישהו מאיתנו כבר יסב את תשומת ליבך. דווקא כאן אתה מוזמן להשתחרר ולא לפחד לא להיות שייך, אל תשכח שגם אנחנו כאלה.

למעלה