צפוף היום בתפוז:

צפוף היום בתפוז: ../images/Emo43.gif

היום ב-18:00 תוכלו לראות את הרכב המטאל Orphaned Land במופע אקוסטי Live ומיוחד לפורום מטאל ו-blogtv
ב-19:00 - שידור חוזר של האירוח עם גיא גודס שערכנו בשבוע שעבר בפורום כדורסל.
הסופרת שפרה הורן מגיעה לפורום ספרים וספרות הערב ב-20:00 ותענה לשאלותיכם. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום.
מהרטה ברוך, הלא היא מלייקה מהטלנובלה "מיכאלה", תענה לשאלותיכם Live ב-blogtv ב-21:00
את שידורינו תחתום הערב איריס קול, כוכבת רדיו 103FM שתענה לשאלותייכם ותייעץ ב-blogtv- בשעה 22:00 היו עימנו! צפייה נעימה!!

A N I g M A

New member
היה חמ ומגניב=] לא עכשיו באמת

יש לי שנאה מיוחדת ששמורה ללחות התל אביבית (למרות שהיא עשתה לי,איכשהו, שיער יפה) ולנהגים עצבניים. הנהג האידיוט הזה.. פעמיים שאלתי איפה זה פינת בן גוריון. ואז כשהוא יצא מרמת גן הוא התחיל לצעוק עלי. אז אמרתי לו שיפתח את הדלת וברחתי משם כל עוד נפשי בי (דרמה קווין). לקח לי מלאן זמן למצוא את הבנין... ועדסיט
עזרה לי המונהמון. אוהבתותך!! ואז הגעתי וחיכיתי קצת... ואלעד ראיין אותי. הוא ממש חמוד! והממ אני עוד לא כחולה כי לא הבאתי תעודת זהות. אז אמא מחר תפקסס לו ואני אהיה כחולה=]] אז עכשיו יש לי סחרחורת (אני חושדת במכת שמש) ושיער יפה. איזה עולם מושלם :))

כשתהי כחולה ותנהלי את פורום ....

ערוץ 24 אני אמלא לך את הגלרייה בתמונות זמרים ישראלים שצילמתי בהופעות כמו יהודית רביץ,מיצי לידר, ועוד....

למעלה