צפונות הנפש

nightroll

New member
צפונות הנפש

היום הייתי בפגישה הראשונה עם הפסיכולוג. המסקנה הראשונה שלי היא שהנפש לוקחת אותנו למקום שבו היא רוצה ריפוי. ארוע שהזכרתי בפניו, ששנים נתפס בעיני כסתמי, נגלל לפני תוך כדי שדיברתי, ונפרש למשהו כואב, מריר, טעון מאוד. המסקנה השניה שלי היא שאני אמשיך הטיפול.
 

רוח סתו

New member
הנפש

לא לוקחת אותנו תמיד למקום שאליו נרצה לחזור אבל החזרה לשם מתקנת את הנפש. "אתה חי רק כשאתה מרגיש שאתה חי. כל השאר - זה מוות נושם". מאחלת לך המון המון
ר.ס
 

nightroll

New member
תודה יקירותי ../images/Emo25.gif

כבר 12 שעות שהראש שלי ממשיך לעבוד על הסשן הזה...
 

טליה34

New member
זו הסכנה

ומזה בדיוק עלייך להיזהר. ההתעסקות הזו עם ענייני הנפש לעיתים כה מכבידה ועלולה לעוות גם מחשבות טהורות. עלייך להיות מודעת לעובדה שכניסה לתהליך זה עלולה להיות כואבת, קשה, מעיקה. ועם זאת, זיכרי כי אם זה יעשה נכון תצאי מחוזקת שבעתיים. מהאופן בו אני "מכירה" אותך נראה לי שהתהליך של כניסה לנבכי הנפש יעצים אותך עוד ועוד לכן, בכנות אמיתית אני שוב מאחלת לך בהצלחה מחזקת אותך ומחבקת.
 

נשואה 32

New member
קודם כל בהצלחה

עשית צעד נבון שדרוש לו הרבה אומץ מניסיון אישי אני כל פעם מגלה דברים חדשים וחוץ מזה דמייני שעה שהיא רק לנו בכל השבוע המטורף מה יכול להיות טוב מזה? אבל יותר חשוב היא העבודה הקשה שאנחנו נידרשים לעשות שם. ישר כוח.
 
למעלה