צפון תאילנד ומפעלים..

שרית172

New member
צפון תאילנד ומפעלים..

שלום אני פונה פה למי שמכיר את תאילנד טוב ואולי יכול לעזור לי במשהו.. אני מתכוונת לייצר בתאילנד בגדים , עשיתי את זה לפני שנה בצ'אנג מאי דרך חנויות חייטים פרטיות אבל הפעם אני מעוניינת לייצר במפעלים רק שאין לי מושג איך למצוא אותם. אני מחפשת מפעלי ייצור באיזור צ'אנג מאי, למפון, סאן קמפנג וכו'.. באינטרנט לא הצלחתי למצוא מידע על מפעלי ייצור, כשהייתי בצ'אנג מאי וניסיתי לברר לאף אחד לא היה מושג. אם למישהו יש איזשהו מידע שיכול לעזור , אתר אינטרנט משהו... אני מאוד אשמח תודה מראש!

קרלטון

New member
מפעלים

קודם כל באילו היקפים? הזמנות של מאות יחידות? אלפים? עשרות אלפים? אם את צריכה כמויות גדולות של עשרות אלפי יחידות ומעלה, לא יהיה לך קשה למצוא את המפעלים הגדולים, יותר קשה לאתר את היצרנים הקטנים שאין להם לא אתר אינטרנט ולא אימייל שעונים אליו. דבר שני, למה דווקא באיזור צ'יאנג מאי?

שרית172

New member
תשובה

קודם כל תודה על התשובה אני מחפשת יצרנים בכמויות קטנות מאוד אפילו לא מאות עניין של 20-30 יח' מכל דגם. ובאיזור צ'אנג מאי כי גרתי שם ויש לי המון סנטימנטים למקום ((:) אבל מעבר לזאת אני מניחה שזה יהיה זול ומכיוון שהאיזור יותר מוכר לי אני מעדיפה לעשות את זה שם מאשר בבנגקוק או כל מקום אחר שאני הרבה פחות מכירה. כבר ייצרתי בצ'אנג מאי אבל דרך חנויות פרטיות של תאילנדים שלא דיברו מילה באנגלית , אני בטוחה ששילמתי הרבה יותר ממה שיכלתי לשלם דרך מפעל מייצר. אני מחפשת להגיע למפעלים לאו דווקא בצ'אנג מאי העיר אפשר גם באיזור כמו שציינתי למפאנג, למפון וכו'.. בכל מקרה אם יש לך איזשהו מידע אני מאוד אשמח יום טוב!

קרלטון

New member
כמויות קטנות

כמויות של 20-30 יחידות לדגם בתחום הטכסטיל זאת לא כמות שמפעל שמכבד את עצמו ייצר לך... גם לא מאות יחידות. לכמויות כאלה את צריכה למצוא עסקים קטנטנים - אלה שמחזיקים ארבע חמש מכונות תפירה באיזה חור. וגם הם בדרך כלל ירצו להתחיל מ-50 עד 100 יחידות לפחות. אני לא יודע כמה שילמת לחייטים, אבל ליצר 20 יחידות מכל דגם... אין מה לצפות למחירים של ייצור בנפח גדול. זה שאת מכירה את צ'יאנג מאי ולכן רוצה לחפש שם, זה כמו לחפש מטבע שהלך לך לאיבוד מתחת לפנס במקום איפה שאבדת אותו
. סנטימנטים גם לא צריכים לשחק תפקיד בעניין. אני מכיר יצרנים קטנים באיזור בנגקוק, אבל צריך לדעת על מה מדובר. שלחי לי במסר יותר פרטים על המוצר ומחיר יעד אם יש לך ואנסה לעזור.

למעלה