צפון/מרכז אמריקה

• פותח הנושא cuch
  • פורסם בתאריך

cuch

New member
צפון/מרכז אמריקה

שלום. אני מתכנן בקיץ בסביבות יולי אוגוסט להיות בארצות הברית אצל משפחה פלוס אני רוצה לטייל (טרקים) בארצות הברית(אזור הדרום מערבי או אלסקה) ואולי אפילו מקסיקו. הזמן שאני חושב להקדיש לטיול הוא שלושה שבועות עד חודש. כמו שהבנתם אני ממש רק בודק או מברר. אני לפני צבא וכמובן מעדיף שהדברים יצאו כמה שיותר זול. את הטיול עצמו אני מתכנן לעשות עם ציוד על הגב עם או בלי שותפים. אז השאלות הם כאלה: האם למישהו יש המלצות למקומות מסויימים? אפשרויות הכי זולות להגעה ממקום למקום? תנאי הטיול בכל מקום והציוד הנדרש? אשמח לכל תגובה תודה יואב

amits6

New member
שלום לך

ארה"ב היא מדינה די יקרה לטיול ובכל זאת האיזורים היותר מעניינים הם באיזורי אריזונה, יוטה (כל הקניונים גרנד קניון, ברייס קניון, ציון קניון) בכל מקרה ישנם ספרים ואפילו אתר של הפארקים הלאומיים של ארה"ב ומאוד נוח להבין מהם מה קורה. הטיול דורש את אותם דברים כמו שק"ש, אוהל, בגדים חמים וכאלה. המעברים הכי זולים הם באוטובוסים של גרייהאונד (מאוד חשוב לשמור על הציוד ולעקוב אחריו אני אישית איבדתי ציוד והיה לי סרט מכל זה) תנאי הטיול הם די נוחים את אלסקה אני פחות מכיר אבל המזג האוויר יהיה סביר. לפי דבריך ואפשרויותיך אתה מדבר רק על החוף המערבי מאוד נוח לצאת דרך הגבול הקנדי בצפון מדינת וושינגטון לקנדה ואלסקה (אמורים להיות אוטובוסים שווה לנסות) בדיוק ע"י הגבול ישנה בצד הקנדי את וונקובר שזה מקום מדהים !!! תזכור שזה בכלל לא זול ועוד הצעה חמה, אם אתה מעוניין לטייל בכמה פארקים אז תקנה בכניסה לאתר הראשון מנוי שנתי לכל הפארקים (מתאים לשנה מיום הקנייה) ומאוד נוח. בתוך הפארקים יש לך הכל זה כמו עיר אחת שלמה עם מלונות ועם סופרים והכל. ואיזורי קמפינג שלפעמים יש צורך להזמין מראש. הקמפינג עצמו עולה כסף בכל הפארקים הלאומיים. תבדוק אפשרות אולי לשכור רכב עם שותפים. שיהיה לך רק טוב וטיול מהנה.

למעלה