צפון הודו

צפון הודו

קשמיר, שימלה וכאלה, ניתן להגיע אליהם?
האם זה מסוכן נורא או שיש עדיין מטיילים באזור?

תודה.

ע מזרחי

New member
קשמיר זו סוגייה נפרדת

בגדול לא אוהבים שם ישראלים, ויש שם מאבק בין ההודים לפקיסטנים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3487056,00.html

לשימלה קל להגיע (אפילו ברכבת) והודים עשירים מגיעים אליה לנופש בעונה החמה.
הסביבה מציעה הרבה אטרקציות לטיול.

lee_1

New member
הייתי בשימלה לפני חצי שנה ולא נרשמה בעיה

לגבי קשמיר אני לא יודעת

תודה רבה!!

אז הבנתי שקשמיר לא מומלץ להגיע... בכלל...
אבל כל השאר זה בפנאן.

חח בתקווה שהבנתי נכון...

תודה לכולם

treksale

New member
עם שימלה אני לא חושב שיש בעיה אבל קשמיר

הבנתי שזה סיפור אחר מאידך גיסא כבר בטיול הראשון שלי בהודו (שנת 2000) אמרו שזה מסוכן לכן אני החלטתי לא לנסוע המון חברים נסעו האמת אני קצת מצטער שלא נסעתי הסיפורים על קשמיר הם מדהימים אומרים שאם תגיע בעונה של פריחת הלוטסים על האגם אתה תזכה לאחד המחזות היפים בתבל , השהיה בקשמיר היא בתוך בתי סירה על האגם כאשר יש מרפסות לתוך האגם הבתי סירה מאובזרים היטב ומפנקים סוחרים שטים עלייך ומציעים לך את מרכולתם בקיצור מאוד מיוחד
בהודו אני נהנה לטייל על אופנועים והמון הודים הזהירו אותי שלא כדי לעשות זאת עם אופנוע כי זה יכול להטריד את הצבא הרב שנמצא שם ולגרור בעיות אז ויתרתי בכללי זה מקום שנחשב יותר מסוכן משאר חלקי הודו אבל אחד המקומות היפים שיש .
מאז חזרתי פעמיים להודו אבל לחלקים אחרים ולשהויות יותר קצרות אז לא יצא לי להגיע לשם הודו כולה יפה ואם אתה חש חסר ביטחון בקשר לקשמיר אז אולי עדיף שתוותר כי גם לבנון מאוד יפה אבל זה לא אומר שצריך לנסוע לשם ובכל מקרה אתה תהנה בהודו כמעט בכל מקום שתבחר
טיול נעים

כן גם חבר'ה שלי אמרו

שזה לפעמים שווה את התחושה של הפחד ולפעמים לא.. תלוי את מי שואלים. אז כניראה שאני אוותר על קשמיר... לצערי.

צפון הודו

לצפון הודו יש הרבה מה להציע מעבר לקשמיר. בהימאצ'ל פאראדש, אוטראנצ'ל וחבל לאדאק תמצא אין ספור אפשרויות בילוי: טיולים,טרקים,פינות חמד לחופשה
ראפטינג, טיוליי אופניים,קורסים ועוד ועוד.

תהנה .

למעלה