צפון הודו

Giggle Loop

New member
צפון הודו ../images/Emo53.gif

אנחנו אמורים לנחות בדלהי בתחילת אוקטובר ורוצים לטייל כחודש. חשבנו לנסוע לצפון הודו דרמסלה - שימלה - לה דק, ובחזור לנסוע גם לורנסי וטהג' מהאל. כמה שאלות: 1. יש לנו רק חודש, איזו חלוקת זמן מומלצת ? 2. האם מזג האוויר נוח בתקופה זו ? קראתי שהתקופה האידאלית מסתיימת בספטמבר, האם אוקטובר נחשב לגבולי או שכבר בלתי אפשרי לטייל ? 3. קראתי שהכי כדאי לטוס מדלהי ללה דק ואז לרדת לכיוון דלהי. איך מזמינים כרטיס טיסה ? עלויות ? האם ניתן להזמין מהארץ ? 4. עם איזו חברה עדיף להגיע לדלהי ? אוזבקיסטן או טורקיש ? יש הבדל של 100 $ במחיר, ושתיהן מלאות כמעט עד 0 מקום.

Giggle Loop

New member
מצ"ב תשובתה

של לימור. אשמח לשמוע עוד דעות, וגם התייחסות למזג האוויר. תודה. כותב ההודעה: לימור תאריך ההודעה: 01:31 ,30/06/05 תוכן ההודעה: אם יש לכם רק חודש - ממליצה להוריד את לאדאק. מסלול מומלץ לדעתי - מדלהי לשימלה, משם לקאסול או מניקאראן או מנאלי, משם לדרמסלה, לרדת לאמריצ`ר, ומשם ברכבת לאגרה ולורנאסי. גם ככה זה מסלול מאד צפוף, ואני אישית הייתי מורידה גם את שימלה. חלוקת הזמן - 10 ימים במקלאוד (דרמסלה) והשאר מחולק שווה בשווה. בקשר לחברת התעופה - אין הבדל משמעותי בין התורכים לאוזבקים, לכו לפי מחיר.

אוקטובר מאוחר מדי לשימלה

העונה בשימלה מסתיימת באוגוסט גם אני ממליץ בטיול של חודש, בייחוד באוקטובר, לוותר על לאדאק, גם מאוחר מדי, וגם נדרשת הסתגלות לגובה. בטיול באוקטובר אני הייתי מעביר את מרכז הכובד לראג'סטאן (ג'יאפור, פושקאר) .

למעלה