צפון הארץ

D r a m b u i e

New member
צפון הארץ

אני ואישתי נוסעים בסוף השבוע לצימר, ללילה אחד. אנחנו מחפשים מקום לאכול בו ארוחת ערב גדולה וצהריים מעט פחות גדולה, באיזור נהריה. המלצות? מישהו מהסביבה, או סתם חובבי צימרים שהיו ונהנו?

MEIMIS

New member
איזור נהריה לא אמליץ לך..

כי אינני יודע - אבל תמיד אפשר ליסוע מנהריה לחיפה או בעיר.. בכל אופן - יש לך אתר באינטרנט של צימרים נראה ליwww.weekend.co.il ושמה יש קישורים לכל מיני דברים טובים

marsala

New member
גליל מערבי../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

דרמבוי, אחותי גרה בקיבוץ צפונית לנהריה והגליל המערבי הוא אחד האיזורים האהובים עלי ביותר בארץ. תן לי כמה דקות ואזכר במקומות נחמדים לבילוי/אכילה מוש

LaDjA

New member
לא ממש ליד נהריה...

אבל גם לא נורא רחוק. המסעדה של קיבוץ עין-כמונים. הקיבוץ כידוע מייצר גבינות עיזים איכותיות במיוחד, ויש להם מסעדה וחנות. במסעדה מקבלים סעודה הכוללת מרק, פסטה, סלט ירוק, גבינות עיזים יין ועוד. היופי הוא שהכל - אכול כפי יכולתך. המחיר - 74 ש"ח לאדם.

D r a m b u i e

New member
בטח אוהבים!

האמת היא שבעצם אני נורא אוהב ואישתי לא נוגעת בזה, אז צריך מקום שמשלב. אני מחפש משהו רומנטי לערב. קח את הזמן מוש, אנחנו נוסעים בשבת, ושוב תודה!

marsala

New member
אפשר להצטרף (בחלום...)../images/Emo9.gif

דראמי, יש כל הרבה מה לעשות בסביבה של הגליל בכלל והמערבי בפרט שממש קשה להמליץ.אוף עשית לי חשק לארוחת צהריים דרוזית בפקיעין. איזה חלום! אני שולח כמה קישורים לגבי אורי בורי אבל מחר אני אעלה עוד המלצות, סו ווטש דיס ספייס... מוש

D r a m b u i e

New member
קודם כל בטח שאתה מוזמן

תמיד! רק דאג להביא איתך במזוודה איזה בקבוק רויאל לוך נגר, נקשרתי לאחרונה לוויסקי הזה. ושנית, מחכה בקוצר רוח לעוד המלצות ממך, עוד יומיים נוסעים (אתה זוכר שאישתי לא אוכלת סיפוד ואני מטורף על זה כן?).

marsala

New member
מכיר את הנגר../images/Emo6.gif ?

ויסקי מצויין (מצוי בארץ הקודש? כל הכבוד!) לגבי אורי בורי יש גם בשר לא חייבים סי פוד אבל המקום האהוב עלי בעכו הוא הרבה יותר עממי ולא מחייב, ויושבים על המים! נו שנמליץ? MOSH

night mistress

New member
אני יודעת על מה לא להמליץ...

קודם כל שלום
אל תלכו לנאות הגולן..היה לי נורא שם (אופס..זה לא פירסומת נכון?) מעבר לזה לא מזמן חיפשתי צימרים לסופ"ש..הנה כמה אופציות שקלטו לי את העין.. אבל אני לא אחראית לכלום, כי כבר ראיתי שאני ובחירות לא הולכים יחד. אחוזת אישתר -קלוט את האמבטיות.. אם אתם אוהבים אבוקדו.. ואחרון לבנתיים..הג'קוזי קנה אותי..

D r a m b u i e

New member
עם הצימר אנחנו מסודרים, תודה../images/Emo6.gif

אנחנו צימראים וותיקים. המסעדה זה הבעיה. אישתי בקטע של משהו רומנטי. חשבנו על אלומה ליד מעלות תרשיחא. מישהו היה? מוש, ברור שתמשיך להמליץ, אני עצמי הייתי הולך לאורי בורי בלי לחשוב פעמיים. בקשר לנגר, אוהו, בטח שיש, אצלינו בבר יש והוא הוויסקי שאני הכי אוהב למכור לאנשים. קשה למכור למישהו וויסקי שהוא לא מכיר, ואת הנגר כמעט ולא מכירים. בכל אופן תביא בקבוק כשאתה מגיע אלינו לג'קוזי בצימר...

Chewbacca

New member
יש את אדלינה בקיבוץ כברי

ההורים שלי היו שם (כשהם עוד דיברו ביניהם) ומאוד נהנו. יש גם את אלומה, אבל עוד לא שמעתי שני דיווחים עליה שהיו קונסיסטנטים, חלק מהאנשים אומרים שהיא ממש טובה וחלק לא מוכנים לחזור אליה.

סניפטר

New member
לא יודע מה איתך אבל אני

הייתי מביא שף שיבשל בשטח עם איזה גיטריסט טוב אולי את באלדי אולייר. או שהייתי מכין בעצמי ארוחת גורמה באמצע השטח

Chewbacca

New member
לצערי לא

אני יודע מההורים שלי שהם נהנו אבל לגבי התפריט וכו' כדאי אולי לבדוק בrest

D r a m b u i e

New member
אני אבדוק

אבל חשבתי אולי יש ביקורת ממקום ראשון. תותח יין כמוך חייב להבין משהו גם באוכל לא? סניפטר יש מצב שאתה מסדר לי משהו עם פיקה צביק? אישתי דווקא אוהבת אותו מסיבות שאני מנסה לברר עד היום. בחתונה שלנו נאלצתי להתפשר על שני שירי צביקה פיק.

Chewbacca

New member
תודה על המחמאה

מדי פעם יוצא לי לכתוב ביקורות בפורום ביקורת מסעדות (פורום מס' 551) ויש אתר חדש שנקרא מטעמים והביקורות מהפורום מפורסמות גם שם. רק תחפש את שם המסעדה...

סניפטר

New member
בטח שאפשר לארגן אותו רק תגיד שיש

אוכל חינם וילדות קטנות והוא שלך

marsala

New member
רומנטי בגליל המערבי../images/Emo99.gif

תכנס לכאן הלילה, מבטיח המלצות .. MOSH

למעלה