צער בעלי חיים

aint mindless

New member
צער בעלי חיים

מה אתם חושבים על זה? אתם בעד או נגד צמחונות? בעד או נגד החזקת בעלי חיים בתנאים קשים (לולים, רפתות וכו..) בעד או נגד השטריימלים? דיון.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני בעד לאכול בשר
כי הבשר זה בעצם מה שמחזיק את הבריאות שלנו... כמובן נגד לפגוע בבעלי חיים לשווא... כמו לדג' הלעטת אווזים כדי שיהיו יותר בשרניים ושמנים.. ואין לי דעה מוחלטת לגבי שטריימלים..אולי רק בקיץ שהם גורמים לסירחון...

aint mindless

New member
בכתה

ו' הייתי צמחוני כמה חודשים, בהשפעת בחורה אחת, עד שהפסקתי כי זה היה מתיש!! היום אני כמעט לא אוכל עוף.. לגבי הצמחונות, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אני ממש לא נגד זה. החזקת בעלי החים בתנאים קשים בארץ עוברת כל גבול! בשבת קראתי איזה עלון שדיבר על זה, והחלטתי לקרוא לאמא שלי (שמגחכת על כל העניין) קטע קצר מהכתבה בלי להגיד לה על מה היא מדברת, ושהיא תגיד מאיזו סיטואציה זה לקוח, על מה המאמר בעצם... קראתי לה תיאור שמתאר את חיי התרנגולות בלול והשמטתי כל זכר לתרנגולות, כך שהיא לא ידעה על מה מדובר. כשסיימתי לקרוא, היא אמרה לי שהתיאור הזה הוא מהשואה. אין מה להוסיף יותר. בנוגע לשטריימלים, זה פשוט גועל נפש!! לא משנה להם שיש חוק נגד ייבוא פרוות לארץ, הם השיגו את זה שהוא לא יחול עליהם, והממשלה הסכימה מחשש לזעם מצידם. פשוט בושה.

צמחוניים/tapuzforum/images/Emo145.gif

יש בזה 2 סוגים, אלו שטוענים שזה צער לשחוט חיות ולאכול אותם. לדעתם זה מזכיר קניבליות מסויימת, ויש את הקבוצה שפשוט מתנזרים מבשר /עוף מהסיבה שזה פשוט מגעיל אותם. אני מאז ומתמיד לא הייתי בשרית, כי אני רק מדמיינת לעצמי את זה שאני אוכלת משו שהיה זז נושם ובועט, וזה מבחיל אותי. אז אני לא בעד הטירוף של עלק צער בעלי חיים, כי הם נועדו בשביל זה, אבל כמו שנאמר אתה לא אוהב טחינה |סתם דוגמא| יש כאלו שלא אוהבים שישליק. יש? שטריימלים? עיין ערך ממה עשויים הבגדים שאנו לובשים.

אממ..

ני בעד לאכול עוף ובשר! ובכלל בעד אוכללללללל!=) החזקת בע"ח-כמובן רק בתנאים אנושיים..(?)(אנושי -זה מדד..?ני בספיקא..) שטריימלאך..?לא אוהבת את התוצר הויזואלי....

רiעה צxן

New member
אתה צמחוני

בגלל הסיבה של צער בעלי חיים או בגלל שאתה נגעל? אני נגד אלה שלא אוכלים בשר בגלל צער בעלי חיים. אני לדוגמא לא אוכל צמחים בגלל שכואב לי לראות איך תולשים צמחים רכים באכזריות מאמא אדמה. במקום שיתנו להם להתקמט ולהזקין בדרך טיבעית.

aint mindless

New member
אני לא צמחוני.

אני נגעל לפעמים מעוף.. ואלה שצמחוניים בגלל הצער בעלי חיים, אני מצדיע להם.

למעלה