צעצועים

בּני

New member
רגע רגע

לפני שיתנפלו עליך, זה לא עובד ככה, בטח שלא עם אוסף כזה מעניין.
תן קצת פרטים מעניינים עליך, על האוסף, למה ואיך צעצועים? מה כבר יש? ותמונות! תמונות!
אחר כך נלך לחפור בארון... בכל אופן ברוך הבא

broadaxe

New member
אם יורשה לי להלשין...

מדובר בתוספת כוח רצינית לפורום! אהלן גיל, מהשכן על הגבעה ממול...

בינתיים נקבל את המלצתך "על עיוור".

כמו שלמדנו להכיר קצת אותך, נראה לי שנאלץ ללמוד להכיר גם את גיל לאט לאט. יש לי שלושה צעצועים בבית, צעצועי פח, שמאוד יקרים לליבי. הג'יפ עם התותח, המטוס והאניה שעובדים על בטריות והגיעו מאמריקה. שלושתם משנות השישים המוקדמות ובמצב חדש, עם הקופסא. אמרתי שאני ממוצא פולני? אז זהו. אותנו הכריחו לשמור על הצעצועים, גם אם המחיר היה שלא שיחקנו בהם בכלל... אני סקרן לשמוע ממך דבר אחר - איך בעצם הגעת לפורום? מי גילה לך עלינו?

../images/Emo6.gifלידיעתך אני גם מאותו מוצא

ואותי הכריחו להפרד מהצעצועים, אפילו מהג'יפ שהכי אהבתי
מבחינת אספנות, אני אנטיטזה של האמא הפולניה המזויפת שלי. למה ההפך? כל פעם שאני שומעת משהו על פולניות זה בדיוק ההפך מהאמא שלי והיא דוקא גדלה ובאה מורשה.

ke1234

New member
../images/Emo85.gifצעצועים

על הפורום שמעתי מידידי סער ,לגבי הפריטים שלך הם מאוד מענינים בעיקר הג'יפ עם התותח כדאי לציין מה כתוב עליו . מאחר וקניתי לאחרונה אוסף שלם של מטבעות מארצות הברית הייתי רוצה לדעת אם מישהו מתמצא במחירי חצי $ עשוי כסף ועוד מטבעות אמריקאיים .

coincollector

New member
לגבי מטבעות אמריקאיים

תוכל למצוא מחירים קטלוגיים באתר הבא: http://www.numismedia.com/fmv/fmv.shtml מטבעות ארה"ב מוטבעים בכמויות עצומות, ושווים בד"כ כסף רק אם הם מלפני שנת 1964 ובמצב חדש. במצב משומש רוב הסדרות לא שוות הרבה. יש כמובן גם יוצאי דופן.

ke1234

New member
../images/Emo85.gifאתר מעולה

האם המחירים של הסנטים של לינקלין הם ב - $ תודה על העזרה גיל

ke1234

New member
../images/Emo85.gifצעצועים

לאחר שראיתי מוזיאונים לצעצועים באירופה מאוד התלהבתי והתחלתי לאסוף צעצועים עתיקים מהארץ ומהעולם . אני מתרכז באסוף teddybear וצעצועים שניתן למתוח אותם בעזרת מפתח (קפיץ) . שמח על ההתענינות זה חומר מרתק שאני משקיע בו זמן רב .

ronmerav

New member
דובי טדי...

היתה פעם תערוכה נהדרת של דובי טדי בבית אריאלה. יש לי עכבר על קפיץ משנות החמישים, הוא חלק מאוסף העכברים המקצועי שלי.

האם מותר להמליץ על חנויות

שלא ביקרתי בהן? כלומר, כאלה שרק ראיתי פרסומת שלהן? ואולי בגלל שמדובר בנושא כה נדיר, אז כן?

11moti

New member
מציע שיפתח שרשור לחנויות יד שניה

לשווקים ולחנויות שניתן למצוא בהם את "הדברים" שלכולנו עניין בהם. ואני גם מציע שיכתבו גם על הדברים שלכאורה-בנאלים ואלמנטריים-לטובת האספנים שבתחילת דרכם.ואח"כ זה יועלה כסיכום לגלריות.ובעצם -אני כבר מתחיל שרשור חדש.

החנות שאני רוצה להמליץ עליה היא לא

חנות יד שניה בהגדרה. לחנות קוראים "אליס" והיא נמצאת בנווה צדק. לצערי, הכתובת המדוייקת נמצאת בתיק של העבודה, ואותו אראה רק מחר.

למעלה