צעצועים לרכב

הצפונית

New member
צעצועים לרכב

היי לכולם, אני סטודנטית לעיצוב ואמורה להגיש פרויקט על צעצועים. בחרתי לעסוק בצעצועים לרכב. עדיין אין לי טווח גילאים מסוים,אני ערה לעובדה שלילדים קטנים (עד גיל 2) יש יותר צעצועים בנושא: שטיחונים לאוטו... מוטות שמתלבשים על הכיסא... בכל מקרה, מה עושים עם ילד קצת יותר מבוגר? הצעות, עצות וידע כללי יתקבלו בברכה. בתודה מראש, ענת.

Iris G

New member
את מכירה את המגש שמשתשים בו

להגשת אוכל למיטה? לנסיעות ארוכות אני לוקחת אותו לאוטו, בכיסים שמה ספרים ניירות וכולי, וכך יש לילדה שלי מקום לצייר, להניח את הספר וכולי אפילו מקום להניח את כול הברביות (בכיס השמאלי) ולשחק על המשטח

ברלה

New member
אולי משחקי לוח שונים ומוכרים

להכין על מתקן שניתן לתלות וכל שאר החלקים (אם זה חיילים, או אותיות או פאזל) ליצור כשהחלק התחתון שלהם עשוי סקוץ´ או מגנט (כמובן שמשטח המשחק שאמור להיתלות מול ה"שחקנים" אמור להיות מתאים (לסקוץ´ או למגנט). בכל אופן בהצלחה. אם יעלו עוד רעיונות אעלה אותם כאן.

אצלנו מעל גיל שנתיים מאד אהבו

לקחת לאוטו ספרי קרטון שאפשר להסתכל בתמונות ולצעוק לאמא כל פעם מה רואים בדף. (זה מאד קולני הנסיעה הזו אבל זה עדיף על לריב עם אחותך שנמצאת 2 ס"מ ממך). מלבד זאת אצלנו שרים בדרך לפעמים עם קלטות ולפעמים בלי. יש לנו כמה משחקים נהדרים שעושים אותם בלי כלים - אחד בוחרים צבע והילד צריך למצוא מחוץ לרכב פריט שבאותו הצבע (אנחנו בהתחלה מתחילים קל ולאט לאט נעשים הצבעים קשים יותר: למשל ורוד מזעזע, צהוב לימון, ירוק דשא וכו´). על אותו בסיס סופרים מכוניות (מאד מרגיע את רותם שלי) מחליטים על צבע מסויים וכל מכונית שעוברת בצבע הזה נספרת. מלבד זאת הם אוהבות מאד אצלי להסתכל החוצה בנוף ואבא שלהן תורם להן סיפורים ואגדות תוך כדי נסיעה. (זה גם מאד מאד מעשיר את הילדות באוצר מילים). וכאשר הכל נמאס להן הן נרדמות עד שמגיעים ליעד.

אם היו משחקים טובים לרכב

היה הרבה יותר קל לטייל. אז כמה דברים שעולים במוחו של החושף: צעצועים שמבוססים על התנועה של הרכב מצד לצד משהו כמו הדגים מפלסטיק שדגים אבל שהדגים נעים עם האוטו וכך זה יותר קשה. משקפיים עם כל מיני עדשות שמעוותות את הסביבה ומעניין להסתכל בהן החוצה. כל מיני פנקסים שאליהם צריך להעתיק מהר את שלטי החוצות. וכמובן המשחק החביב על החושף משחק השקט, מי ששותק יותר זמן מקבל הפתעה (אף פעם לא עובד באמת).

מה לגבי בובות עם סקוטצ´?

בובות מצחיקות שאפשר לזרוק על המושב שלפני הילד, ככה שהבובה נצמדת לריפוד. נראה לי נחמד מאוד

למעלה