צעצועים למסירה

RacerX

New member
צעצועים למסירה

היי. אני רוצה למסור את הצעצועים הבאים באיזור רמת השרון והסביבה הקרובה: 3 קורקינטים. מהסוג המתכתי עם הכידון המתקפל. זוג רולבליידס מידה 25. 2 גלשני בוגי לים. סקיטטבורד. ומחבט טניס לילדים (לא צעצוע). מי שמעוניין מוזמן ליצור איתי קשר במסר או בטלפון 052-4622260 (החל מעכשיו וגם בשבת). חג שמח.

RacerX

New member
לא מעניין אף אחד?

../images/Emo41.gifמנצל"ש-המון צעצועים בעיקר../images/Emo73.gif

למסירה. לפרטים או מחלקות בתי חולים. כל מיני מכוניות במצבים שונים + פרסים קטנים וצעצועים שכאלה. מתאים לילדים קטנים - אני מתל אביב שבת שלום

../images/Emo41.gifוגם כיסא לרכב ובגדים ../images/Emo41.gif

למבוגרים וטיפונת לילדים/תינוקות (מה שנשאר אחרי המשלוח האחרון לב"ש ותודה לטלטל4) אני מתל אביב שבת שלום

זה כיסא שמתאים מגיל שנה אבל יש אבל

הוא בן חמש, שמעתי שיש הגבלות לפי שנים, אם בכל זאת מתאים אשמח להעביר אליכם. הכיסא במצב טוב, לא היה בשימוש כמעט בשנתיים וחצי האחרונות.

../images/Emo41.gifועוד למסירה:נעליים לילדים/נשים/

וגברים, לילדים הכל מצעד ראשון (אלפנט) ועד מידה 25 בערך, נעלים, סנדלים ונעלי בית.

טליW

New member
אני צריכה

צעצועים לילד שאיבד הכל. עוד אין לי רשימה מסודרת, אבל אין ספק שבגדים גם אין להם. האם ההודעה שלך עדיין רלוונטית?

בטח שרלונטי ../images/Emo45.gif

באיזה גיל הילד? אנסה להשיג עוד בגדים. וצעצועים אני אכין לו שקית עם מכוניות, קצת חיות ועוד פיצ'יפקס, מתי את רוצה לקבוע? (חייבת להוציא את השקיות מהבית עד יום רביעי)

טליW

New member
הילד בן 4

אבל מתאימים לו גם צעצועים לגיל קטן יותר... אני אשלח לך מסר עם הטלפון שלי.

jole

New member
אני אשמח לקבל עבור מועדונית

פה בזיכרון. כרגע לא יודעת איך אעביר אם אפשר לחכות ליום ראשון אבדוק מי יוכל לאסוף עבורנו.

טליW

New member
אם הצעצועים יגיעו אליך...

שימי לי כמה בצד עבור הילד

למעלה