אני רציתי להתייעץ על צעצוע טוב לכלב שיכול לשחק איתו , לנשוך וכדומה. הכלב שלי גולדן מעורב, יש לו כבר את הקונג אבל רציתי עוד משהו שיהיה לו להתעסק , משהו בלי חטיפים כי הוא די מלא.
תודה רבה.
ישנם לא מעט דברים שהכלב יכול להתעסק איתה - כמובן שרובם כוללים חטיפים או אוכל , אם אתה מרגיש שהחטיפים יכולים לגרום לו לעלייה רצינית במשקל אתה יכול להשתמש במנה היומית שלו של האוכל (אם הוא לברדור סביר כי יתלהב גם מזה).
אתה יכול לקחת את המנה היומית שלו (או כל צ'ופר אחר) להכניס לתוך בקבוק פלסטיק , לסגור את הפקק וליצור חורים קטנים בגוף הבקבוק בגודל שעולה טיפה על גודל החטיף , כך שיהיה צריך להתעסק עם הבקבוק עד שיצא האוכל , בין אם ללעוס את הבקבוק ולנסות לקרוע אותו לבין אם לזרוק אותו ולגלגל אותו כדי שיצאו הגרגירים, כמו כן אתה יכול לרכוש לא מעט צעצועי האכלה (ולשים את האוכל שלו בפנים) כמו בקבוק סגול , צלחת התנהגותית , קונג וובלר ועוד (יש מגוון רחב של צעצועי האכלה בחנויות החיות ברמות שונות של קושי).
אתה יכול לתת לו עצמות לעיסה שונות , או עצמות דחוסות מחנות חיות או עצמות בקר אמיתיות ממש מהקצב שיעסיקו אותו רבות.
בהצלחה שימי כהן - מבט הכלב
מנהל בית הספר לאילוף ופתרון בעיות התנהגות
מאלף ומומחה להתנהגות כלבים
מייל: [email protected]
אתר: http://mabatakelev.com/
פייסבוק: https://www.facebook.com/mabatakelev.School/