צעיר לנצח...

צעיר לנצח...

צעיר לנצח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתשאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק ושתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתשאר צעיר לנצח שיהיו ידייך עסוקות וצעדייך מהירים שיהיה ביתך יציב אל מול כוחות השינויים שבלבך תהיה שמחה ושישירו את שירך שתשאר צעיר לנצח... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מוקדש בכאב לכל אותם נערים ונערות שישארו לעד צעירים...לנצח עמוק עמוק בתוך ליבנו. ולכל הנפגעים, הפצועים והכואבים המשפחות והחברים בתקווה שכנגד כל הסיכויים לא יאבדו לגמרי את נעוריהם וימצאו את הדרך להמשיך בחייהם ואת הדרך האומרת חיים... אנו כאן לא נשכח ולא נסלח ונמשיך לשיר את שירם אשר נקטע בטרם תם ונשלם. וכן, לכולכם יקרים שלי שתמצאו את הדרך מבלי לאבד את התקווה... שתדעו לראות את האור בתוך החושך הגדול והמאיים... ושלא תאבדו את האמת המסתתרת בכל אחת ואחד מכם... שתישארו צעירים לנצח... אוהבת ומחבקת מאיה.

מייק 48

New member
מאיונת, השיר מדהים ביופיו הכואב...

לא כדאי שאוסיף משהו פן אגרע... רק עוד משהו חשוב... נקדיש את זה גם למישהו מיוחד יקר ואהוב... שישאר צעיר לנצח... וישאר אהוב לנצח... מאיונת אהובה שלי, שולח לך עוד כוחות גיבוי רעננים... עוד מעט יצנח השק מבין העננים... והשק מלא חיבוקים ונשיקות וחיוכים... מאיונת שלי, מחבק אותך חיבוק גדול... שלך באהבה תמיד מייק

אכן כן...

מוקדש לו עם כל חצי הלב שנשאר לי. חצי נמצא אצלו. יחד אולי הוא יחזור ויהיה שלם. אוהבת אותו כל כך...ולנצח. הלוואי ו... לא חשוב. הוא חסר לי יותר משאפשר לתאר. כמו שכל אחד מהילדים הללו חסר כעת ליקיריו.

irka

New member
שלום לך, מאיקה

כל כך כואב וקשה כל מה שקרא. בדרך חזרה אתמול בכיתי כששמתי את החדשות ,מזל שיולי ישנה כל הדרך, ולא שמעה על מה מדברים בארץ שהיא נולדה. קשה לשיר על תיקווה, לחשוב על תיקווה כשקוראים דברים כאלא.מזל שלא היה שם מישהו שאני מכירה(הם רובם מרוסיה), אבל גם ככה זה מספיק כואב. הרבה ברחו משם ממלחמה קדי למות פו, בעד ``שלום בתוח``.היתי היום כל כך עצבנית גם בעבודה וגם בבית, אפילו שהשתדלתי לא לראות טלביזיה. רק השםש ממשיכה לחמם ולא אכפת לה מכלום. והשמיים כחולים כאילו לא קרה דבר , וציפורים על העצים ממשיכות לשיר...וגם אנחנו חייבים להמשיך, להמשיך להלחם קודם בבעיות שלנו, ואחרי... מי יודעה? שלום לך, מאיקה. מחבקת אותך כמה שיותר חזק. אוהבת אותך. אירקה שלך.

למעלה