צעירי ישראל

dove

New member
צעירי ישראל

לכל הקוראי הפורומים שלום ... ברצוני להסב את תשומת לבכם אל שחקני נבחרת העתודה ושחקנים ישראלים אחרים המשחקים בליגה שלנו. שמתם לב שהם נהיים שחקני מפתח בקבוצותיהם ? איציק אוחנון מחזור שעבר קולע 19 נקודות אפיק ניסים קולע 19 נקודות , יניב גרין ואורי יצחקי עליהם עוד ידובר רבות על חשיבותם המכרעת במכבי רעננה וטל בורשטיין כבר חלק אינטגרלי במכבי תל אביב לכן אני מאמין שהעונה הזו תהיה המשך ישיר לעונה שעברה .. העונה של הצעירים

dove

New member
המשחק של מכבי

אין ספק שהתשובה הנכונה היא לצפות במשחקה של מכבי תל אביב .. למכבי יש מסורת ארוכה של ייצוג ישראל ברמות הגבוהות באירופה, שלא לדבר על הכישרון הגדול של מכבי לעומת הקבוצה השנייה שסביר להניח תבייש את מדינת ישראל הערב, שלא לדבר על המסורת הדל והניסיון הדל של הקבוצה השנייה שמשחקת היום באירופה .... אם אתה רוצה להרגיש גאווה בכדורסל הישראלי, צפה במשחקה של מכבי תל אביב נגד פזארו.

חולוני

New member
נכון ..משה מיזרחי בחמישייה של חולון..

והוא כבר שחקן מפתח של חולון לכל דבר .. שימו לב לחמישיה הבאה הבאה של חולון : הולוואי קורטוביץ ( עוד לא סופי ,מועמד ) מיזרחי ויילי סאנדרס ( יש סיכוי שגם הוא יוחלף..) בהחלט חמישיה טובה בהרבה מהחמישה של המחזור הקודם שאני לא רוצה אפילו להזכיר אותה.. ולמי יש נתונים על קורטוביץ הזה ?

חולוני

New member
דושאן משחק בצרפת איך הוא יגיע לחולון ?

וחבל שקורטוביץ לא מצליח להשיג שיחרור כי נראה לי שהוא שחקן טוב מאוד.. בכל זאת שחקן השנה במקדוניה זה לא סתם...

למעלה