צעירים והוט

dvd3434

New member
חחח

ההיא יפנית... החיה- זה כלב מפונק והיא (הדמוי-נינה) פולנית שתקנית...אבל כן- קצת דומה לנינה.

sherilyn

New member
יפנית,

טוב לדעת... (נכלמת להודות שאני לא מבדילה ביניהם, אבל אל תגלו להם, כי זה לא פוליטקלי-קורקט
...). לעומת זאת בין חתולים לכלבים אני מבדילה בהחלט וזה כנראה באמת כלב סופר-מפונק - במבט ראשון זה נראה לי חתול עם קוקיות
...

LMAO ענק../images/Emo70.gif (כולל פרקים אמריקאים)

רק עכשיו שמתי לב אלייה, אשכרה נינה בגירסה הקצרה והמגעילה! יותר מצחיק מ
הפרק האמריקאי של אתמול כשדרו מתקשרת לסלולארי של לילי ופיליס מרימה. היא חושבת שזו לילי ומדברת אלייה ברכות "סוויטי, בואי הביתה" ואז כשפיליס אומרת לה שזו היא, היא ישר מתחילה לצעוק בקריזה "פיליס!!" זה היה גדול המעבר הזה של הטונים שלה... ואם כבר הפרק היומי, היום היה מפגש של אשלי-ויקי, ואשלי הכלבה אפילו לא התנצלה בקשר למה שעשתה לויקטור, וסובבה הכל סביב ויקי והפחדים שלה שתצטרך להתחלק בעוגה של אבא עם אבי! חצופה! התינוק של ג'ייטי ולא של בובי! או שככה לפחות אנו חושבים... לא הראו את השיחות של בריטני עם בובי וג'ייטי, ויש לי הרגשה שיכול להיות שהכל היה טריק לויני, על מנת שיעזוב את בריטני והתינוק במנוחה.... שפיליס לא תשחק אותה חביבה לניק בלי אג'נדות... היא ידעה שכדי להגיע ללוס אנג'לס היא תצטרך את המטוס של ניק ולכן סיפרה לו את המידע שהגיע מדני (אופ-סקרין), כדי שיקרא לוולי הטייס לחמם את המנועים... טוב, נסחפתי. הבטחתי לעצמי שאני לא אכתוב יותר על הפרקים האמריקאים כי אין ממש עם מי לדבר...

sherilyn

New member
צהובון,

הייתי מגיבה בשמחה, אם הייתי יודעת על מה אני מדברת
... קצת לא נוח לי לכתוב על מה שלא ראיתי... אבל אל תפסיק!! כייף לקרוא.. וטוב לדעת שמישהו בכל-זאת רואה צח"מ, גם זה עתידני
...

junny

New member
אל תפסיק...

אני עוקבת די באדיקות אחרי הסיכומי פרקים האמריקאים. בדרך כלל אני צוברת משהו כמו 4 פרקים לא רצופים (יוצא לי להוריד 2 בשבוע) ואני צופה בהם באיחור של שבועות ככה שאתה לא ממש כותב לעצמך, אלא אף אחד לא מגיב- זה כמו הצגת יחיד ואני מוכנה למחוא כפיים לפעמים

חחח חמודה

אז אני אתן 'קטנה' במיוחד בשבילך:
היום (22/6) היו קטעים קורעים עם משפחת פישר-בולדווין. גלוריה המתערבת בכל דבר הנוגע לחתונה, קווין המסכן מת לעוף מהמפגש הזה אבל מייקל אומר לו שאם הוא צריך לשמוע כל מיני קשקושי מפיות בצבעים שונים, גם הוא (קווין בתגובה: אבל אני לא זה שמתחתן!
) עוד קטע ענק היה כשמייקל שואל את גלוריה אם היא וג'ון חזרו לישון באותו החדר. גלוריה כועסת שמייקל שואל אותה כזאת שאלה, אבל כמובן שממהרת לענות ולהשוויץ... הנוכחים בחדר (קווין, מייקל ולורן) כמעט מקיאים ומבקשים שתחסוך מהם פרטים על חיי האהבה שלה... גדולים המשפחה הזאת...
ויקי נפתחת בפני ג'ק ומספרת לו כמה קשה לה בלי קאסי, טום ופול נפגשים אצל אשלי, אבי ונוח מתחברים כשבראד ושרון בשולחן, עד שבסוף שרון המסכנה אומרת שאבי נורא מזכירה לה את קאסי כשהיתה בגילה...

junny

New member
וקראתי גם את זה..

האמת- ספויילרים מהפרקים של ארה"ב הרבה יותר מעניינים אותי מהפרקים בארץ. אם רק היה לי מחשב טוב וקצת זמן הייתי משקיעה בהורדה יומיומית של הפרקים, עכשיו אני מסתפקת בלהוריד רק פרק שניים בשבוע וגם אז לא מספיקה לראות אותם..

למעלה