צעירים והוט

dvd3434

New member
צעירים והוט

משמועה ששמעתי מעובדת בהוט, המו"מ בין הוט למפיקים האמריקאיים עלה על שרטון, וייתכן שנאלץ להפרד מהסדרה לזמן נוסף מעבר לספטמבר, התירוץ הרשמי יכול להיות החגים. אהה..ושלום לכולם...אני חדש פה..וכמו שארקדי אומר התגעגתי אז באתי (הסדרה עזבה..אני באתי)

NOAAAAA1

New member
קודם כל, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אוףף לפני שנייה הייתי מאושרת, אני מקווה שאתה טועה

taish

New member
אין בעיה- אם HOT לא תעמוד בהתחייבות

שלה להחזיר את הסדרה בספטמבר, היא תשלם. מעל ל-300 אנשים שחתמו על העצומה זה לא איום סרק. אנחנו פשוט נתנתק מ-HOT אם זה יקרה. It's that simple. וברוך הבא!

dvd3434

New member
ובכן

קראתי את הכללים ונראה כמו אחלה פורום קצת על עצמי, בן 26, גר באיזור המרכז, מסיים עכשיו תואר שני באוניברסיטית ת"א...ואיך הגעתי לצח"מ? היו אלה ימי התחלתה של הטלוויזיה בכבלים...ימים תמימים שהיתה בבית רק טלוויזיה אחת מחוברת לכבלים- בסלון...ותמיד בשעה 19:00-19:15 הייתי אוכל ארוחת ערב- ואצלי אוכל זה רק מול טלוויזיה...אפס- אמא שלי תפסה את השלט וראתה צעירים חסרי מנוח...צחקתי עליה שהיא רואה אופרות סבון...ירדתי קצת על הסדרה...ותוך חודש התמכרתי :)

אהלן אהלן... ברוך הבא

נחמד שהצטרף אלינו זכר כי הרוב השולט כאן הוא המין הנשי
גיל 26 וכבר מסיים תואר שני? הספק יפה. שיהיה לך בכיף (ואתה מוזמן לצרף תמונה אם מתחשק לך כדי שהפורום יכיר אותך יותר טוב, אבל לא חובה
)

dvd3434

New member
תודה תודה

יש לי איזה תמונה ששרדה את מות המחשב הקודם נסו לנחש מי אני...הישראלי הגבר היחיד...ובדרך נסו למצוא שם גם את הישראלית האישה היחידה :)

יש לי פלאשבק ל"ציור השבועי לילד"../images/Emo3.gif

מיקו ודיקו יצאו לטיול שבת, אך אבוי! הם נעלמו... אנא עזור בחיפושים אחריהם...
מה היה המפגש הגלובלי הזה? האישה הישראלית - זאת עם השמלה האדומה... אתה - אני מתלבט בין שניים: או הבחור עם העניבה מקדימה או החמוד הזה ליד היפני שרואים רק את הראש שלו...? (מעל האישה עם השמלה האדומה)

לדעתי

האישה הישראלית היא הבחורה הכי שמאלית או הבחורה הרביעית מימין זאת שנמצאת מאחורה. ואתה זה הבחור עם העניבה מקדימה

dvd3434

New member
טוב

הישראלית זאת אכן זו הרביעית משמאל...אני זה עם העניבה מקדימה...ולגבי החמוד מאחורה שרואים רק את הראש שלו...קוראים לו דניאל, קרואטי, וכרגע הוא דוגמן הלבשה תחתונה בפריז...

ומה זה היה המפגש הזה?

אוף.. למה אתה לא הדוגמן החמוד?
יש לך במקרה תמונות שלו מדגמן תחתונים?
חפיף, אתה גם בסדר...

dvd3434

New member
המפגש

המקום: לונד, עיירה קטנה בדרום שבדיה התאריך: ספטמבר 2001 האירוע: במסגרת שבוע בינ"ל שהייתי בו בשבדיה, יצאנו לחגוג בערב את חג BRIDGE BUILDER DAY...יש לעם נטול הצרות הזה חג לציון היום בו נחנך הגשר בין קופנהאגן למאלמו...וזה ההתכנסות לפני..כדי לשתות קצת (לא ששם היה מחסור בשתיה...הורדתי שם משהו כמו 7 בירות ו7 שנאפסים- וזה לא כי אני שותה הרבה..אלא בגלל שהם ממלאים לך את הכוס אחרי כל שיר)

sherilyn

New member
../images/Emo35.gifIs it only me

או שנינה וובסטר/צ'נסלר/זורבה/מקניל (או תאומתה שהספיקה לגדל קצת שיער
...) הצטרפה למפגש שלכם?? מרימה
ליד היפנית (סינית??) עם החתול/כלב?? דרך-אגב,
ברוך הבא
לפורום בזמנים נטולי-צח"מ אלה
.

NOAAAAA1

New member
אה חחח..

ואני כבר נכנסתי לסרט שההפסקה של צח"מ השפיעה עליי עד כדי כך שאני לא מזהה אף אחד מהסדרה! וואו! הרגעת אותי

למעלה