צעירים במשבר

morandmor0

New member
צעירים במשבר

בוקר טוב, אני וחברה שלי בני 24 , סטודנטים, ויוצאים כבר כמעט שנה. עד לפני שבוע הקשר והזוגיות איתה לא יכולים היו להיות יותר טובים. הכול היה מושלם! אנחנו מתנהגים בקשר כבני זוג בוגרים , מבינים ומתחשבים ברגשות האחר ברמה מדהימה. אני נכנסתי לקשר הזה אחרי זוגיות ארוכה של 5 שנים, כמה בנות זוג של חודשים ספורים ואז מצאתי אותה.. האהבה שלי. ממש ככה, אהבת חיי.. היא נכנסה לזוגיות אחרי קשר של שנתיים וקצת ועוד כמה מערכות יחסים יחסית קצרות. ברור לשנינו שהניסיון שהבאנו איתנו ממערכות יחסים קודמות הוא שגורם לקשר להיות כל כך טוב כך שהמריבות בינינו ממש מעטות.. וגם אם קורות מסתיימות מהר ובהבנה.
גם התקשורת בינינו ממש טובה והסקס בינינו (ויש הרבה סקס) לא יכול להיות יותר טוב..
הכול מעיד על זוגיות בריאה וטובה ולכן אנחנו הגדרנו את הבעיה כ"צרות של עשירים". כי כל כך טוב לנו..
לאחרונה שנינו התחלנו להרגיש שהקשר בינינו נהיה משעמם. ממש ככה. הכול נהיה מונוטוני.. נכנסנו למעין שגרה בקשר. גם הדברים מעניינים שאנו עושים ביחד כדי לשבור שגרה כמו טיולים ויציאות מאבדים מהאפקט נורא מהר ותחושת השעמום מכה בנו שוב. כאילו נגמרה לנו הרומנטיקה ואין לנו עוד מה לחדש. וזה לא כך, גם עכשיו אנחנו מגלים דברים חדשים אחד בשני. אבל זה לא משנה את העובדה שהקשר משעמם.
ישבנו וחשבנו מה יכולה להיות הבעיה ולא הצלחנו לשים אצבע מאשימה על שום דבר שאנו עושים. ברור לנו שאם זה יימשך כך לאורך זמן שנינו נמצא ריגושים חדשים בבני זוג אחרים ואיננו רוצים בזה בכלל. מבחינתנו חתונה זה רק עניין של זמן (עוד שנה שנתיים כשנסיים את התואר.) ולהפסיד קשר כל כך טוב לא בא בכלל בחשבון.
ישנם מספר אפשרויות שאנחנו חושדים שהן הגורמות לבעיה:
1. אנחנו מתכתבים כמעט כל היום בסמסים, ממש , 50 ביום לפחות..
2. כמות המפגשים שלנו, 4-5 לשבוע..
3. איזושהי טראומה אישית שהיא חוותה במבצע "עמוד ענן"..
אנחנו זוג על סף ייאוש ! מקווה שלא חפרתי יותר מדיי.. תודה

גארוטה

New member
תובנה סבתאית

למרות שאני עדיין לא סבתא

גם כשאוכלים הרבה מהאוכל הכי טעים בעולם, מקיאים.

הקשר שלכם מאד צפוף ואינטנסיבי ונראה שאתם לא משאירים לעצמכם מקום להתגעגע או לחוות חוויות
עם אחרים והשיתוף האינטנסיבי של 50 אסמסים ביום משאיר אתכם מרוקנים וחסרי עניין אחד בשניה
כשאתם כבר נפגשים.
חשוב שתבינו ותפנימו שאי אפשר לשמור 24/7 על עניין. יהיו ימים שגרתיים ויהיו כאלה שפחות, תקופות שבהן תצברו
חוויות וכאלה שלא וברגע שתקבלו את זה ולא תבהלו מזה יהיה לכם יותר נעים ותצליחו להנות באמת במה שיש ופחות להתעסק
במה שאין.

seeyou

New member
"הקשר בינינו נהיה משעמם" למרות

ש"מתנהגים בקשר כבני זוג בוגרים , מבינים ומתחשבים ברגשות האחר ברמה מדהימה" ויש הרבה סקס טוב

לדעתי אילו לא הייתם סטודנטים הייתי ממליץ על טיפול זוגי
אבל בגלל שאתם סטודנטים הייתי אומר המיציתם את הקשר-

Being too perfect is geting boring

יוסי

הינה לכם הזמנות להיות מקוריים

נפרדנו כי היה לנו טוב מדי
. פשוט לא הצלחנו להכיל את כל הטוב הזה.

seeyou

New member
אדם וחווה היו החלוצים בנושה

מאז האנושות מחפשת את גן העדן עם השיעמום/שיגרה

morandmor0

New member
באמת יוסי ?!

זה מה שהיית עושה אם מצאת את אהבת חייך ופשוט התחיל קצת לשעמם בקשר אז אתה זונח? כמובן שאנחנו מחפשים פתרון ובגלל זה פניתי לפה, לעצות. לא כדי לשבור את הכלים. את זה יכולתי לעשות לבד.

morandmor0

New member
זה הקו מחשבה שלנו אבל

מה יהיה בעוד שנתיים, כשניהיה נשואים ונגור ביחד??

גארוטה

New member
ומה יהיה

בעוד 10 שנים שתהיו כבר נשואים וותיקים עם 2-3 ילדים, משכנתא על הראש, עבודה ופרנסה
ההורים שלה, המשפחה שלך, ההשמנה שלה אחרי הלידות וההתקרחות שלך, הסקס המשעמם שמיצה את עצמו....

ניסיתי להתעלם מהמשפט הזה בתשובתי הראשונה
ברור לנו שאם זה יימשך כך לאורך זמן שנינו נמצא ריגושים חדשים בבני זוג אחרים ואיננו רוצים בזה בכלל
אבל עכשיו כבר ברור שכנראה הבעיה היא לא לגמרי תארת אלא משהו טיפה יותר עמוק. אתה/היא/שניכם כנראה פשוט
אנשים שזקוקים כל הזמן לריגושים וברגע שהם נגמרים אתם מחפשים אותם שוב במקום אחר.

משום מה נראה לי שזה יותר אתה מהיא.

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי:

מה שאתה כותב מצביע יותר על דילמות אישיות ולא זוגיות, שאולי שניכם חווים. אבל עדיין, בעיה אישית של שניים היא קודם כל בעיה אישית של כל אחד, ורק אחר כך בעיה זוגית.

לדעתי המצב שאתה מתאר מראה את מגבלותיה של כל זוגיות: זוגיות איננה הפתרון לכל אתגרי החיים. היא רק אחד האתגרים.

יכול להיות שלא ברורה לך, ואולי גם לא לה, הדרך האישית של כל אחד מכם בחיים. אבל בוא אני אדבר כרגע רק עליך. אילו הרגשת שאתה בדרך הכי נכונה לך בחיים, שאת המכשיר את עצמך לקראת מקצוע שמדליק אותך מאוד, שמאתגר אותך, שיאפשר לך להגשים את כל הפוטנציאל שלך, ואולי גם לעשות משהו חשוב וחועיל בעולם - לא היית משתעמם בזוגיות! זה הנושא הראשון שצריך לבחון.

מעבר לזה, ולמרות כל זה, ויחד עם זה:

1. 50 סמסים ביום זה מוגזם לא בסדר גודל, אם אין צורך ענייני ממשי. במצב בריא אפשר לברר מה שלומה פעם בצהריים ואם רוצים, עוד פעם אחרי הצהריים. כמובן, לקנות חלב ולחם זה עוד סמס. ולומר לה "אני אוהב אותך!" עוד סמס. לכמה הגענו? 4. כל ה46 הנוספים מעידים על בעייה כלשהי של אחד מכם או שניכם.

2. 4-5 מפגשים משבוע דווקא נראה לי נורמלי לגמרי.

3. טראומה אישית כמובן דורשת התייחסות אישית ואולי גם טיפולית, ואין לעשות כאן קיצורי דרך או להדחיק מתחת לשטיח.

לסיכום: אולי תשקלו טיפול שהוא גם פרטני וגם זוגי, עם דגש על פרטני.
מעשית: לכו יחד לשיחה עם 2-3 מטפלים שעושים גם וגם, תארו להם את המצב ובקשו מהם המלצה מה לעשות. חרי שקיבלתם 2-3 המלצותף תחליטו מה נכון לכם.

נומלה

New member
תפסיקו לשלוח SMSים

ותעברו לגור ביחד. זה יעביר את היחסים למקום אחר.

קארניו

New member
מעניין לדעת אם גם הזוגיות הקודמת שלך שנמשכה

5 שנים היתה אינטנסיבית ומשעממת כמו זו שאתה נמצא בה ?
אם התשובה שלילית אז יש להניח ששלב ההתאהבות בקשר הנוכחי חלף ואתה חש שעמום , חוסר עניין והתלהבות כי התפכחת מכל אותם הריגושים שאפיינו אותך עד לאחרונה.

בקיצור, בהסתמך על הפוסט שלך אני רואה שתי אפשרויות:
או שאתה טיפוס סימביוטי שמתודלק מעוצמת התחושה של השלב הראשוני בקשר וכאשר העוצמה חולפת אתה מתקשה לעבור לשלב המצריך תחזוקה וזו יכולה להיות בין היתר גם הסיבה לשעמום שתוקף אותך כי אתה זקוק לריגושים באופן קבוע.

או שבאמת ההתלהבות ששככה מעידה על כך שהקשר מוצה והשעמום נובע מחוסר ההתאמה לבחורה רק שעדיין אינך מודע ו/או מסרב לקבל זאת כעובדה.

עד לפני שבוע

הקשר והזוגיות איתה לא יכולים היו להיות יותר טובים. הכול היה מושלם!

הלו???

נכנסנו למעין שגרה בקשר... גם הדברים מעניינים שאנו עושים ביחד כדי לשבור
שגרה כמו טיולים ויציאות מאבדים מהאפקט נורא מהר ותחושת השעמום מכה בנו שוב..

אני חושבת שהבעיה נמצאת אצל כל אחד מכם.
בן זוג לא אמור לספק לך את הריגושים בחיים. בראש ובראשונה זה תלוי בך ובה.

שכל אחד מכם ינסה לחשוב מה מרגש אותו לבד!!! בלי שום קשר לבן הזוג
ותתחילו לפעול בהתאם.

אתם צריכים לגור ביחד ולא להיות בזוגיות דרךSMS

ברור שהכול נשחק, כשצריך לתאם פגישות כל החיים. המגורים ביחד הם הדבר שחסר לכם.

למעלה