צעיף מתגלגל

iti1380

New member
צעיף מתגלגל

בוקר טוב, שאלתי פה שאלה לפני כמה שבועות לגבי צעיף שסרגתי, שורה ימין שורה שמאל, שמתגלגל בצדדים. קיבלתי פה תשובות על עשיית עמוד או חצי עמוד והבנתי שכל זה קשור במסרגה אחת.... שלא הכרתי. עכשיו למדתי איך סורגים במסרגה אחת והבנתי מה זה עמוד ומה זה חצי עמוד ושאלתי היא - מה כדאי לעשות עם הצדדים? עמוד? חצי עמוד? עיני שרשרת שיתחברו אל השוליים? האם מישהי יכולה לתת לי רעיון? תודה

ximena3

New member
אולי תעשי מניפות../images/Emo107.gif

בכל עין תעשי 2 עמודים 2 עיני שרשרת ו2 שתי עמודים כך מסביב לצעיף

iti1380

New member
לא הבנתי איך לעשות את כל זה על עין אחת

אפשר הסבר קצת יותר מפורט?

iti1380

New member
וזה יתקן לי את הגלגול בקצוות?

מצטערת שאני מתעקשת. אני פשוט חדשה בזה ולא ממש מבינה

עדיLEE

New member
זה יצור גלגול/עיטור מסוג אחר, אולם

ניתן פשוט לסרוג חצאי עמודים או עמודים מסביב. בעזרת המניפות יתקבל עיטור יפה יותר. הכי טוב להתחיל ולראות למה מתחברים הכי הכי.
עדי

iti1380

New member
עוד שאלה

אני מתכוונת לעשות את זה עם אותו צמר. את הצעיף סרגתי עם מסרגות מס' 6. איזו מסרגה אני צריכה לקנות עבור העמודים, חצאי עמודים וכו'? גם מספר 6 או שזה נספר אחרת?

hagit85

New member
מקווה לעזור

לפעם הבאה... אם את סורגת שורה ימין שורה שמאל ואת לא רוצה שהקצוות יתגלגלו את יכולה את הכמה עיניים הראשונות מכל צד לסרוג בדוגמא אחרת, למשל הכל ימין או דוגמא שאני אוהבת הנקראת אורז, עין ימין עין שמאל ושורה אחרי הפוך, יוצא כמו איקסים קטנים. אבל מכיוון שמדובר בצעיף שכבר סרגת את יכולה "להציל" אותו עם מסרגה אחת: מה שהתכוונה הכותבת הקודמת למניפות זה שבאותה עין תעשי 2 עמודים, 2 עיניים באוויר ועוד שני עמודים, עברי לעין הבאה ושוב אותו הדבר, יצור קישוט יפה בקצוות. אבל את יכולה לעשות כל דוגמא שאת מכירה גם רק עמודים או חצאי עמודים 1 בכל עין. לגבי גודל המסרגה... ציינת שאת צריכה לקנות מסרגה ולכן פשוט קחי איתך את הצמר ושאלי בחנות איזה גודל מתאים. שיהיה בהצלחה!

hagit85

New member
מקווה לעזור

לפעם הבאה... אם את סורגת שורה ימין שורה שמאל ואת לא רוצה שהקצוות יתגלגלו את יכולה את הכמה עיניים הראשונות מכל צד לסרוג בדוגמא אחרת, למשל הכל ימין או דוגמא שאני אוהבת הנקראת אורז, עין ימין עין שמאל ושורה אחרי הפוך, יוצא כמו איקסים קטנים. אבל מכיוון שמדובר בצעיף שכבר סרגת את יכולה "להציל" אותו עם מסרגה אחת: מה שהתכוונה הכותבת הקודמת למניפות זה שבאותה עין תעשי 2 עמודים, 2 עיניים באוויר ועוד שני עמודים, עברי לעין הבאה ושוב אותו הדבר, יצור קישוט יפה בקצוות. אבל את יכולה לעשות כל דוגמא שאת מכירה גם רק עמודים או חצאי עמודים 1 בכל עין. לגבי גודל המסרגה... ציינת שאת צריכה לקנות מסרגה ולכן פשוט קחי איתך את הצמר ושאלי בחנות איזה גודל מתאים. שיהיה בהצלחה!

למעלה