אממ..
המשפחה שלי שם גרה באיזור Thornhill, שהוא בערך 40 דקות מהדאון טאון בסאבוואי. בטיול האחרון שלי למשפחה לפני הצבא (2004), טסתי עם החבר הכי טוב שלי שהתברר לי שגם לו יש קרובים באותו איזור שהוא אפילו לא ידע עליהם עד שהם באו לארץ לאיזה חתונה והזמינו אותו לטייל שם לפני הצבא, אז יצא לנו מוי כיף.
בכל אופן, כיוון שאת תהיי עם המשפחה ולא לגמרי לבדך או עם חברות חופש התנועה שלך שם יהיה די מוגבל.. אני וחבר שלי אהבנו להיפגש כל בוקר ולנסוע לדאון טאון עם הסאבוואי. התחנה שהכי שווה לרדת בה היא Union. שם זה כל הכיף בערך. זה ממש בלב הדאון טאון, התחנה בה נמצאות בערך כל האטרקציות העיקריות של לב העיר (האייר קנדה סנטר, שזה אולם הספורט העירוני המדהים, הסקיידום, שזה איצטדיון הבייסבול/פוטבול הכי מדהים בעולם לדעתי, עם גג שנסגר ונפתח לפי תנאי מזג האוויר ויכול לכסות את כל האצטדיון ב20 דקות, וכמובן ה-CN טאוור, שזה היה עד לפני כמה שנים המגדל הגבוה בעולם. חובה חובה חובה לעלות עליו, ולדרוך על רצפת הזכוכית בקומה המיליון בערך חח.. יש משם תצפית מדהימה על הסקיידום מלמעלה ועל כל העיר בכלליות. אם את יותר בקטע של קניות, מרחק הליכה מכל האיזור, יש את מרכז הקניות הגדול בטורונטו שנקרא
Eaton Centre, שזה בלי שום ספק הקניון הכי מדהים שתהיי בו בחייך (עד שתבקרי בהוא שנמצא באדמונטון, אם תהיי שם. הבנתי שהוא מכיל לונה פארק שלם - בתוכו!). ובכל אופן, הדבר האחרון שאני ממליץ עליו זה יהיה לשבת בארומה כל היום.. זה בול כמו פה, לא להיט בכלל. כשיש לך כל כך הרבה מקומות מקומיים ומסעדות פאסט פוד מגניבות שאין לך בארץ (כמו פריקין טאקו בל! אין כמו לסיים כל יום של חרישת רגליים מטורפת בטורונטו על איזה 14 טאקו'ס, בוריטו, צ'ימיצנגה ושתיה בלי הגבלה בכלום כסף, ולקום באמצע הלילה עם בחילה שיא
). אסור לפספס את את הפארק של פאראמאונט, שיש שם את חלק מהמתקנים הכי מגניבים שעשיתי בחיים שלי (וכמו דיסני, אי אפשר למצות אותו ביום אחד, אני מקווה שיהיה לך מספיק זמן), כמו טומב ריידר (רכבת הרים בשכיבה!), או הוורטקס והטופ גאן, אם את אמיצה מספיק.
אני מאמין שגם לא תוותרו על הניאגרה פולס, כמו כל תייר יפני טוב.
אם אתם הולכים לניאגרה פולס (ובוודאי שתלכו, שעה וחצי נסיעה במעבורת מהדאון טאון), ותסיימו להלהב מהאפקט של "וואו המפל הזה כל כך רחוק מאיתנו ואנחנו עדיין מרגישים שהוא מצליח להרטיב אותנו מפה!" שעובר בדיוק אחרי דקה, תתפנו לאטרקציות הבאמת מגניבות של המקום, שזה ה
Clifton Hill, הרחוב הכי מגניב בעולם. זה רחוב האטרקציות והבילויים של הניאגרה פולס. יש שם כמו ארקייד ענק של מארבל, חנות ענקית של ה-WWE (אם יש לך אחים קטנים שאוהבים וזה), רכבות שדים בבתי רדופים (כביכול), מוזיאון ריפלי'ז, מוזיאון ספר השיאים של גינס, מלא מלא מסעדות ועוד המון דברים מדהים (מומלץ בחום לבקר בחנות השוקולד של הרשי'ז (ולצאת עם כאב שיניים), ואז לקפוץ לסקיילון ולקזינו ניאגרה המדהים רק בשביל להתרשם). זה בגדול אטרקציות על רגל אחת.. את מוזמנת לדבר איתי במסנג'ר וזה.. מקווה שזה עזר.
סתם תמונה מגניבה.. קיר ענק מצוייר בדאון טאון שכולו פרסומת לבאקארדי (ממש מאחורי האיימקס ד"א, גם אחלה מקום).