צעד רציני מספר 1

CitizenErased

New member
צעד רציני מספר 1

וואי, טוב שלא הפצצתי בהודעות חדשות, אנשים גם אתם מוזמנים לפתוח הודעות. אז ככה, הרגע סיימתי שיחה פורה ביותר עם היחצן של מיוז בארץ. אנחנו הולכים לארגן מכתב באנגלית שיגיע אל ההנהלה של מיוז ישירות. המכתב צריך להיות מטעם חברת התקליטים בארץ ולספר להנהלה, בצורה מרגשת כמה שיותר, על המעריצים של מיוז כאן שציפו להופעה ומחכים לראות אותם כבר שנים וכו' וכו'... חוץ מאזכור של להביא את הלהקה לארץ, חשוב שהמכתב גם יזכיר שאנחנו מעוניינים להשיג ראיון עם הלהקה שכן מעולם לא התנהל ראיון איתם לתקשורת הישראלית. אני ממש צריכה עזרה בכתיבת המכתב, אז כל מי שמוכן לעזור שיכתוב לי כאן או בפרטי. כמו כן אם יש לכם רעיונות לדברים שחשוב להזכיר במכתב - גם זה יעזור. אנשים תשתפו פעולה, אני לא מבקשת מאף אחד פה לכתוב את המכתב לבד, כל מי שמוכן לעזור, נארגן קבוצה של אנשים שיכתבו אותו יחד. זה אחד הדברים שעשויים באמת לקבוע את ההגעה שלהם לארץ וזה יגיע לידיים הנכונות.

אומייגאדדדדדדדד ../images/Emo2.gif

count me in
!@!@$@#

eusjzm

New member
אני מאמין שאני יכול לעזור

יש לי יכולת ניסוח טובה וגם הרבה ידע מוזיקלי, על הלהקה ובכללי. אני אשמח מאד לדעת יותר פרטים, אבל בכל מקרה אני יותר ממעוניין לעזור כמה שאפשר לכתוב את המכתב :)

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאני לא יודעת אם אני יכולה כ"כ לתרום

למכתב והכל. אבל אני מוכנה לנסות!, כל דבר באמת:] פאק, זה נהיה רציני:]

L A D Y B U G 2

New member
המממ...

זה התחיל להיות רציני עוד מזמן הפסטיבל... פשוט נתקלנו בהתקלה קטנה בדרך ואנחנו ממשיכים בדרך אחרת
.

SainTonix

New member
עצה: יהיה הרבה יותר קל קודם לכתוב אותו בעברית

וכשהוא יהיה גמור - לתרגם אותו לאנגלית, ככה תוכלו להגיד את כל מה שרציתם, יהיה לכם קשר ורצף ויהיה פשוט הרבה יותר נוח לכתוב את זה ככה.

לירון,../images/Emo47.gif

[כן, נכנסתי. ^_^] את יודעת שאני אשמח מאוד לעזור לך עם המכתב, אבל אני יכולה רק בעברית, כי אני שונאת להתבטא באנגלית. אבל אח"כ אפשר, כמובן, לתרגם את זה.

אני אני אני :)

אמ, אני מוכנה להרוג כדי לקבל פיסה של מיוז בארצנו הקטנה ואני גם יודעת לכתוב טוב באנגלית, אם זה עוזר איכשהו

Rock Bottom

New member
אני בפנים

תמיד הייתי חזק בניסוחים וזה. את לא צריכה להיות כזאת רשמית.. הודעות וזה חח.. אני באמת שמח לעזור. אנגלית, ניסוח, כתיבה.. וואטאבר. count me in.

inbal145

New member
הייתי שמחה לעזור

העניין הוא שבעוד פחות משבוע אני טסה לקנדה לשלושה שבועות ומשהו, ויום וחצי אחרי שאני חוזרת, אני כבר מתחילה לעבוד. אם יהיה משהו שבו אוכל לעזור לפני, אין שום בעיה. החל משבוע הבא זה יהיה בעייתי.

inbal145

New member
כן! בהתחלה גם בטורונטו

ואח"כ ממשיכה לצפון-מזרח, יש לי שם דודים.
ורק בגלל זה אני לא אהיה בהופעה של מיוז בקנדה
מוזמן לשלוח לי מסר או לכתוב פה מתי אתה שם

Rock Bottom

New member
איזה מתי אני שם.. ../images/Emo10.gif

אני משתחרר רק בנובמבר.. עד אז אני אפילו לא יכול לצייץ את המילה חו"ל. אבל יש לי היסטוריה טורונטואית מפוארת
יש לי שם מיליון דודים בערך והסבתא היחידה שלי גרה שם. אני יכול להמליץ לך על מקומות וכאלה אם תרצי.. כמה זמן תהיי שם?

למעלה