צעד ראשון..

צעד ראשון..

ככה, אני חיילת ,והכרתי לפני חצי שנה בערך מישהו חדש שהגיע לבסיס שלי. הוא ממש חמוד בעניי והתחברנו איכשהו די כידידים אבל אני בטוחה ששנינו מרגישים משהו עמוק יותר ואף אחד לא יודע איך להתחיל. וגם כולם ידועים ברכלנות שלהם כי זה מקום קטן ושמועות עוברות בשניות.. איך אפשר להעביר לו את המסר בעדינות אבל באופן ברור?

תגובה

טפחי ושפרי את הידידות ביניכם. התעניני בהעמקה בו ובחייו והיטיבי לו מאהבה. עשי אתו דברים מענינים. כך לאט יתקרב הקשר ותוכלו להפוך לחברים.

הבעיה היא-

שיש לו חברה כבר 4שנים... אבל היחס שלו כלפי רומז לי כמעט באופן ישיר שהוא כבר לא רוצה אותה אבל הוא פשוט מחכה למשהו יותר טוב שיבוא... מה לעשות..?

לא לעשות כלום ???

יש לו חברה ... כאילו הלווו...??? את די בטוחה שהוא מעוניין... די בטוחה שהוא לא רוצה אותה.. די בטוחה ???

כמו שאמרתי לך

לטפח את הקשר ביניכם וכך לנסות לקרבו. התעניני בו בהעמקה, שתפי אותו בחויותיך, אמרי לו מלים טובות, הציעי מעשים מענינים משותפים ותשוחחו עליהם. אם צריך להיות קשר קרוב, יוצר.

ככה-

נו ברור שאני לא "אחטוף" אותו ממנה,אני ממש לא כזאת, ואני מכירה אותו מספיק כדי לדעת שהוא לא יעשה שום צעד איתי כל עוד הוא איתה,תסמכו עליי. אבל גם לשמור אותו על קטנה זה קשה כי מעורבות פה רגשות..אני לא מכונה שפשוט יתכנת את עצמי להגיד לא או להיות רק ביחסי ידידות איתו... זה קשה לי.

למעלה