צעדת ירושלים!!!

צעדת ירושלים!!!

מי בא???? אני כמובן באה אבל אני עוזבת בסביבות 2 ככה לטובת ריקוד דגליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! כולם מוזמנים!!!!

ophirein

New member
למה את לא באה??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתם! אני בא........

ניצניזם

New member
ח מקווה שאני אגיע!!!:)

סיונוש!!!! מחר בצעדה איפה את תהיי??? שאני אוכל לראותך!!!!:) אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Snow fairy

New member
הייתי../images/Emo9.gif

אחת מ-100 שערים זרקה עלינו שקית מים, כי לא התלבשנו צנוע (האמת שכן התלבשנו צנוע, לא יודעת מה היא רוצה), ואחד אחר ירק עלינו ואמר לנו "לזרוק את הסמרטוט הזה" (הדגל). אבל ממש ממש נהנתי:]

ophirein

New member
אז...רגע, רגע, רגע, רגע, רגע, רגע!

תאר את עצמך
היית איתי באותו יציע בטדי?? או שלא היית בטדי?? אם לא אז חבל!

ophirein

New member
../images/Emo3.gifכל היום המורים אמרו...

שאחד האראלים (סקעת או מויאל), וכל הבנות אוכלות את עצמן!!!
בסוף מויאל הופיע עם שמעון טפטה (ככה כותבים, נכון?!). והיו כמובן את חבורות הזמר, שנותנות ביצועים לא מובים לשירים
ולשם שינוי לא היו הרבה נאומים!! והמעבר לטדי במריכת הסולטן היה טוב בגלל שהיה אפשר להשתולל, ובבריכת הסולטן אתה מרגיש שהקהל כל שניה נופל מכל קפיצונת...... היה מממממש טוב בסופו של דבר!!!

Snow fairy

New member
תארי* (אני נקבה../images/Emo9.gif)

הייתי בטדי
(אם ראית ש-3 ילדים מניפים אחד ליד השני דגל אז אני הייתי שם
) אם אתה מסתכל מתוך האיצטדיון היינו בצד שמאל (היו את אלה עם החולצות בצבע בורדו (מחוז דרום?) ואז אנחנו).

ophirein

New member
../images/Emo3.gifאני מהמהחוז שלך.......

חשבתי שהבנת! היו שם הרבה שהניפו דגל, אז כנראה שלא שמתי לב במיוחד אליך......
השתתפת ברכבת שעשינו או עם הקבוצה הקבוצה שרקדו כמו מטומטמים?? (אני הייתי שם
) וגם אני ניסיתי להניף דגל, אבל זה משעמם!!

Snow fairy

New member
לא הנפתי דגל, הייתי לידם../images/Emo3.gif

(נו, חברים שלי). והבנתי שאתה איתי, פשוט היו חלק ממחוז ירושלים שישבו באמצע... ולא נראה לי... היית למטה? עם כל המדריכים ששרו?

sheep 007

New member
../images/Emo140.gifהיה ממש כיף...

הלכנו הרבה, אבל זה היה מהנה, כבר הרבה זמן לא הייתי בירושלים (ככה זה שגרים במרכז) והיה ממש מדהים לחזור לעיר היפה הזאת, לכותל, לרחובות. ההופעה הייתה נחמדה ובכלל היתה אווירה נהדרת.... חזרתי הרוסה הביתה עם רגליים כואבות מההליכה, אבל זה היה שווה כול רגע!

ניצניזם

New member
../images/Emo67.gifהיה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!!

חחחחח.. איזה כיף זה היה לראות את כולכם ככה באמצע השבוע.. :) ולפגוש אנשושים שהיו איתי בג'וערה.. מכל הארץ... איזה יום שולט!!!!!!!! :) היה איכותי פלוס!!!!!!!!!!! :) איזה ים?!?! - ים בלי מים!!!!!!! מחוז י-ר-ו-ש-ל-י-ם!!!!!!! :)

ניצנוס וכולם!!!!!!!!!!!!!

היה ממש ממש ממש כיף בצעדה אבל היה שיא הלחוץ בשבילי כי מהרתי לריקודגליםםםםםםםםםםםםםםםםם (שהיה שיא הכיף!!!!) אז נשעה לכם סדר בדברים הצבעים של החולצות... מחוז ירושלים (השולט כמובן) אפור מחוז ת"א סגול חיפה לבן מרכז ירוק נזלת וצפון בורדו... קיצור משגעים אותי כאן חייבת לזוז אוהבת סיתון!!!

למעלה