צעדת ירושלים... מי יוצא לזה השנה?
F fleaboy New member 22/5/05 #3 אולי שאלו אותנו אם אנחנו רוצים להופיע שם והחברים שלי לא רוצים לא יודע אם אנחנו נוסעים עם הישוב... שנה שעברה היה בלאגן אחד גדול
אולי שאלו אותנו אם אנחנו רוצים להופיע שם והחברים שלי לא רוצים לא יודע אם אנחנו נוסעים עם הישוב... שנה שעברה היה בלאגן אחד גדול
ו ויינר הקטנה New member 22/5/05 #4 אני רוצה. הממ אבל זה תלוי ב מועצה אם מוציאים בצפר בגרויות בלאגנים הממ פרטים?
S spraizler New member 22/5/05 #5 גם אני רוצה.. אצלנו זה מאושר עם הבית ספר כנראה.. באיזה תאריך זה יוצא?
ו ויינר הקטנה New member 22/5/05 #6 חמישה ביוני אם אני לא טועה [תראו מה לשון עושה לי ] לא לומדים באותו יום... יומיים אחרי זה מתכונת בהסטוריה ואני אצטרך משו להתאוורר... עכשיו צריך לבדוק עם איזה מועצה אני יוצאת.... [כרגיל:] יו מגניב:]
חמישה ביוני אם אני לא טועה [תראו מה לשון עושה לי ] לא לומדים באותו יום... יומיים אחרי זה מתכונת בהסטוריה ואני אצטרך משו להתאוורר... עכשיו צריך לבדוק עם איזה מועצה אני יוצאת.... [כרגיל:] יו מגניב:]
S spraizler New member 22/5/05 #7 2 ביוני בגרות מתימטיקה.. 7 ביוני מתכונת היסטוריה.. סבבה מבחינתי! אני בא! (אם הבית ספר ירשה ויהיה משהו מהתנועה אצלנו) וכנראה יהיה
2 ביוני בגרות מתימטיקה.. 7 ביוני מתכונת היסטוריה.. סבבה מבחינתי! אני בא! (אם הבית ספר ירשה ויהיה משהו מהתנועה אצלנו) וכנראה יהיה
צ צרטקוף הקטנה New member 23/5/05 #10 יש לי מתכונת במנהיגות אבל אני אנסה להזיז אותה בשבילי ולבוא... הלוואי וזה יקרה!