צעדי כמתחילה

צעדי כמתחילה

סיפרתי לך כבר מה קניתי בשביל התחלה... (מעבר לפינק פלויד ששמעתי כבר ממזמן) king crimson-in the court of the crimson king king crimson-lizard jethro tull-thick like a brick בעקרון, הרבה הרבה יותר התחברתי לג'טרו טול. ואני אסביר למה... הייתה לי בעיה עם קינג קרימזון, שיש פתאום באמצע השיר חלקים לא פעילים כאלה. אין לי בעיה עם אינסטרומנטלי או כל מיני סאונדים כאלה שיש גם אצל פינק פלויד... אבל אצלהם הייתה תחושה כזאת שמשהו מת. אהבתי מאוד הכל... ובקטעים האלה פשוט קצת הרצתי קדימה. זה קטעים רקים כאלה... שפתאום פה ושם אתה שומע פעמון... גם לפינק פלויד יש הרבה את הקטע של הקולות ודברים כאלה... אבל אף פעם לא ככה, ואף פעם לא כל כך ארוך... לעומת זאת לג'טרו טול, התחברתי ברגע אחד. פשוט יצירה מופלאה. אני נהנת מכל רגע. מה גם, שיש לציין, שאני בכל הקטע של הפרוגרסיב מתחילה כזה... לא מבינה עניין
כמו שאני מכירה את עצמי אני אולי אתחבר לקינג קרימזון שאני קצת יותר בפנים... זה כבר קרה לי במקרים אחרים. בכל מקרה... מה דעתכם? לאיפה להמשיך מכאן?

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif מסכים לג'נסיס

לגבי בעיית ההתחברות, אני מציע לזמן מה להניח את הדיסקים (שלא התחברת אליהם) ולחזור להם עוד נניח שבועיים שלושה. יתכן שיהיה קל להתחבר ל- Supertramp - Crime of the Century

meandmeandme

New member
מה שהוא אמר וגם

הקטע של קינג קרימזון מובן בהחלט, מה לעשות שככה הם בחרו לעשות את הדיסקים שלהם. לא נורא, יש להם דברים אדירים ואת תאהבי את זה מתישהו אני בטוח.
אם תקני את סלינג אינגלנד כמו שהמליצו כבר לפני, ואת הSnow Goose של קאמל, יהיה לך את הבסיס ההכרחי שמציג פחות או יותר את מיטב הלהקות שהיו בשנות ה70, מה שנקרא הדינוזאורים של הפרוגרסיב.

epitaph

New member
תלכי על מה שהומלץ מהודעה מעליי...

ובנוסף על Yes - Fragile או The Yes Album.

giba70

New member
את יכולה להמשיך גם מהרשימה

שאני נתתי בהודעה הראשונה שלך, חלק מהאלבומים שם הוזכרו כאן, ויש עוד. אבל אני מציע לך לא לקנות ולשמוע ישר כל כך הרבה. זו מוזיקה שצריך זמן בשביל להכיר ולהתעמק בכל הדקויות שיש בה. אז קחי את הזמן... הקשבה מהנה

MajorWinters

New member
אלבום מצוין../images/Emo19.gif

סביר שהרב פה אוהבים אותו אבל הוא די נשכח רב הפעמים... Moody Blues - Days of Future Passed תיקון קל שהפריע לי בעין Thick as a Brick אני אישית לא נהנתי מLizard אבל In the court... מצוין (חוץ מה10 דקות) נסי את האלבום RED

למעלה