צעדים

רשף כשף

New member
צעדים

לא פעם ראשונה שאני שומעת בלילה צעדים יחפים והתלחשויות סביב מיטתי שמעירים אותי משנתי. הדבר קרה לי בדירה הקודמת בה גרתי וגם בדירה החדשה אליה עברתי. אני לא מעוניינת לגרש את ה"אורחים" אלא להבין את מטרת ביקורם. למישהו יש רעיון?

mysticism

New member
תנסה לקום מהמיטה

ולהישאר ער, אם אץה רוצה פשוט מידע עליהם תעלה אותם באוב או שפשוט תביא לוח סיאנס או תעשה עם כוס ושים בחדרך ובאותו זמן שאתה קם פשוט תישב ליד הלוח אם לא ירד לך הלב באותו שנייה

I am a freak

New member
למה אתה מפחיד את רשף../images/Emo35.gif

יכול להיות שיש לכל זה סיבה מדעית. רשף, תקשיב- כשאדם מתוערר, לא משנה אם בצורה עצמאית או אם מעירים אותו- לפעמים ההתעוררות היא אינה שלמה וחלקים במוח עיין רדומים. אותו מצב קורה {לא יודע אם קרה לך פעם} כשאתה מתעורר משניה ואתה מרגיש שאתה משותק ואחרי כמה שניות זה עובר. פשוט, חלק במוח שנרדם בשעת שינה- לא התעורר ואותו חלק אחרי על התזוזה של הגוף או משהו כזה.... מה שקורה הוא שבשעת התעוררת חלקית, כמו בשעת הירדמות חלקית, חלק במוח שאחראי על "הבנת המציאות/תפיסת המציאות" עדיין רדום (יש לו שם מדעי, אני רק לא זוכר)- אותו חלק במוח אחראי לגרום לך להבדיל בין מציאות ללא מציאות... או בין מציאות לחלום
אם תרצה, אני אפרט על זה עוד. כשהחלק הזה רדום, אתה שומע קולות, מרגיש שאנשים נוגעים בך, שומע לחשושים, מרגיש שיש עוד נוכחות בחדר. אז, לפני שאתה קופץ למסקנות- בוא נעשה ניסוי
בפעם הבאה שזה קורה, קודם כל תרגע
אחר כך, קום מהמיטה... תסתובב, שתה כוס מים ואפילו תן לעצמך כמה כאפות כדי להתעורר באופן מלא. אחר כך, תירגע- ברצינות- כדי שלא יווצר מצב שבאופן פסיכולוגי אתה תשמע קולות וליחשושים. אם אחרי כל זה אתה שומע קולות.... אני הייתי עדיין לא הייתי מציע את מה שהבחור שאני מגיב לו הציע. אם זה אכן המצב, תגיב כאן. אם אתה לא שומע קולות יותר, תגיד תודה שזה נגמר כאן ותהיה מאושר
בהצלחה, הפריק. נ.ב. מצטער אם יש שגיאות כתיב- פשוט כתבתי ממש ממש מהר. סורי.

mysticism

New member
מה שרשמת לו נכון מהסיבה

שאם נמצאת איתו רוח או ישות , שד מה שזה לא יהיה לא יתגלו אליו בצורות כאלה, הם לא יתגלו אליו וישאירו אותו במצב שהוא יבוא ויספר לנו בכלל , הוא יהיה משותק מפחד רק מלהרגיש את מה שהוא מרגיש בשנייה , ויעדיף לא לדבר על זה גם אני יציע לו את מה שרשמת, ואם זה לא מה שהיא רשמה, אז רק שבאותו רגע שתבין ותעשה את מה שהיא רשמה לך שקמת הרגעת את עצמך נתת לעצמך עוד כפות ועוד כל מיני דברים כדי להתעורר , והרוחות עוד איתך , זה יהיה עוד יותר סכנה, ויש אנשים שבכח הנפשי שלהם פשוט להיות משותקים מהפחד עצמו עוד מבלי שהרוח תיגע בהם , או שפשוט להתעלף זה גם שיטה טובה

רשף כשף

New member
היי שוש

אז ככה, באתו לילה שזה קרה (לילה שעבר) כבר עשיתי כל מה שאמרת, ובכל זאת לאחר שהדלקתי אור, התהלכתי בחדר (לשמוע מה זה צעדים יחפים, נשמע אותו הדבר), וחזרתי לישון... זה חזר והעיר אותי שוב. אני לא ממש מפחדת, אלא מאוד מסוקרנת, מעניין אותי מי בא לבקר... ותודה על התגובה:)

bflygirl

New member
רשף זו בת לא?

ורשף מה שזה לא יהיה בזמן הנכון ברגע הנכון מתי שזה יתאים את כבר תגלי אל לך לחשוש לחינם

תגובה וסיפור משלי....../images/Emo121.gif

גם לי זה קורה, רק אצלי בבית זה קורה דווקא במשך היום ולא בלילה, ואני ערנית לגמרי, כשאני נמצאת במרתף יש צעדים במדרגות מעליי וזה כבר הפך להיות דבר רגיל אצלי בבית....יום אחד אפילו שמעתי משהו נטרק ולא ידעתי מה זה אז עליתי למעלה כדי לראות והבנתי שהרעש בא מהשרותים, כשנכנסתי הוא הפסיק וכל פעם שהסתובבתי כדי לצאת משם הוא חזר עד שהבנתי שזה הפח שנפתח ונסגר....ואז אני הסתובבתי וראיתי את זה קורה.. זה לא ממש מפחיד אותי כי התרגלתי אבל יש לי חברה שעדיין פוחדת לבוא אליי בגלל זה. אחרי כמה שבועות עשינו במכוון סיאנ אצלי במטרה להבין מי אלו. (אני גרה בבית פרטי ואין שום שכנים שעשויים להרעיש). מיטל

למעלה