צ'עבם לכם?

צ'עבם לכם?

הנה ממשמשים ובאים עלינו ימי האביב והקיץ . אומנם טרם דה פקטור (למעט יומיים של חסד שהסתיימו) אבל הרעיון הכללי הוא שהחורף די מאחור. אי לכך, מה דעתכם לגבש איזשהיא קבוצת למשחק כדורסל? למעשה הודעה זו מכוונת לחמולת פרדס כץ-בני ברק-רמת גן. אך מיועדת לכווווווווווווווווולם. ובמיוחד לשנה ופירש בגלל שהוא האיש הכי מעשי ובעל מילה (מי שמתבדח על דו משמעותית של ה"מילה" מביא את הכדור!!) שאני מכירה בסביבה. יאללה דברו איתי. יהיה מהזה כייף, יותר זול ממכון כושר ובקצב של התחממות כדור הארץ והמשא ומתן (שלא קיים) עם הבני דודים שנה הבאה תשחקו כדורסל רק במחשב. וחוצמזה, מסורת טיולי האופניים בשבת שהחלה בסתיו תחדש ימיה בשבת הקרובה. <פרץ אנדרנלין בלתי נשלט> מנהלים חמודים נא לא לשרשר הודעה זו. היא תומכת ביוצאים. באמת.

rigoletto111

New member
נצל"ש מתאים לכם מפגש בירושלים?

חשבתי על שבוע הזה, אבל קוצ'א בריכו מארגן לנו גשם בהמשך השבוע, אז מה דעתכם על שבוע הבא? איזה יום מתאים לכם? מצאתי גם מקום שיקי וחמוד

rigoletto111

New member
טיולים זה טוב

בהחלט אפשרי. אז נפרסם את תאריך המפגש בתחילת שבוע הבא, לכל המאוחר

rigoletto111

New member
נראה לי שיום שני יהיה מתאים..!

כלקח מהפעם הקודמת, נתחיל בערך ב21:00 .. מי ירצה לבוא?

ephi79

New member
יוווווווווווווווווווווווווווו

כבר מתחילת קיץ דאשתקד אני מנסה למצוא קבוצה..... לא חשבתי שזה יהיה אפשרי עם הפדלאות הקדושות של הפורום
יש מגרש? כדור עלי.

פנדיאני

New member
אז ככה

א) קולה כבוד. ב) אני בפנים. ג) אני יותר טוב בכדורסל, אבל יותר אוהב כדורגל. ד) יש בפתח תקווה ליד ביה"ח ביילינסון/הקניון הגדול, מגרשים על הכיף כיפאק. מומלץ בחום.

מת על כדורסל

יוזמה מבורכת, למרות שאני רחוק מאיזור ר"ג, ולמרות שאין לי טיפת כושר. אני בעד.

אני בעד, אבל

מתבחששת מה לך מעלה רעיונות שלא תעמדי בהם? הרי ניסיון העבר מוכיח שאת סתם נהנית להשלות אנשים? עייני מקרה שישי שהברזת....

בתש1

New member
אז ככה..

אני וחברות שלי "הפרדס כציות" חשבנו על זה, ואפילו מצאנו מגרש ממש שווה באזור.. כך שאני בפנים כבר ממזמן.. בקשר לאופניים ,זה נושא כאוב לאחר הגניבה הנבזית.

tzvitzi

New member
אם בבעסקטבאל עסקינן..

אני יכול גם להצטרף,אני אמנם לא כותב פה הרבה ואין פה רבים שמכיר אותי אך כדורסל הוא דבר מקודש המאחד ומקבץ 10 יהודים ויהודיות יחדיו...ובקיצור אני אשמח להשתתף בפעילות מאין זו כמו כן אני נייד ויכול להציע טרמפ לעוד 4 אנשים מאיזור רמת גן/רמת עמידר אל המגרש המדובר. אשמח לשמוע שהיוזמה מתפתחת לכדי מעשה.. צביקה

מאחר וקיבלתי את שרביט ההנהגה

הנני מסכים עם פנדיאני ע"כ שסמוך לקניון הגדול בפ"ת ישנם מגרשים רחבי ידיים, נשאר רק לקבוע תאריך ושעה.... לי אישית יש זמן בחמישי בערב משעה 22.00 או במוצ"ש משעה 21.00 אבקש מכל המעוניינים לצרף תאריך ושעה נוחה. המשך יום קסום

יקירי האירגוניסט

תודה על הענותך אבל למה בפתחתקווה? קצת רחוק לא? ואפי הציע את שבת בבוקר. נראה לי שזה עדיף משעות הלילה, לא?

למעלה