צניעות רבותיי!! צניעות!!! שכל אחד יסתכל על ההודעה איך שהוא רוצה העיקר שעבר המסר
ח חיוך של נצחון New member 6/12/06 #1 צניעות רבותיי!! צניעות!!! שכל אחד יסתכל על ההודעה איך שהוא רוצה העיקר שעבר המסר
D davidori New member 6/12/06 #2 אתה צודק אבל.. יש גם קצה שני: יש אנשים שמשכנעים את עצמם שהם גרועים, ושהם לא אחראים להצלחה של כלום, ולכל כישלון הם כן אחראים, בקיצור - הופכים את עצמכם בתת מודע לאפסים. צריך למצוא את שביל הזהב בין צניעות לבין כבוד והערכה עצמיים.
אתה צודק אבל.. יש גם קצה שני: יש אנשים שמשכנעים את עצמם שהם גרועים, ושהם לא אחראים להצלחה של כלום, ולכל כישלון הם כן אחראים, בקיצור - הופכים את עצמכם בתת מודע לאפסים. צריך למצוא את שביל הזהב בין צניעות לבין כבוד והערכה עצמיים.
S Spotless Mind New member 7/12/06 #6 הגדול מכולם אמר: לגרוע מערכך יתר על המידה זו טיפשות ולא צניעות- אריסטו
ק קנגרו משוגע New member 7/12/06 #8 זה הכי טוב - כי אז תתאמץ יותר. "ותחשבו על זה, אהויאהויאהוי", ג'וג'ו חלסטרה.
T toty17 New member 6/12/06 #3 אמממ... אני חוששת שאם כל אחד יסתכל על זה בצורה שונה,המסר לא יעבור. או שאולי אני טועה!?
D davidori New member 6/12/06 #4 "אני חושש" שלא הבנתי למה הוא התכוון אבל תגידי איך את (toty17) רואה את זה?
T toty17 New member 6/12/06 #5 לי דווקא.. ישר עלה בראש שהוא מתכוון לבנות שמתלבשות חשוף מידיי. אבל אחרי מחשבה הבנתי שאולי זה לא הגיוני..ולכן אני חוששת שהמסר לא עבר
לי דווקא.. ישר עלה בראש שהוא מתכוון לבנות שמתלבשות חשוף מידיי. אבל אחרי מחשבה הבנתי שאולי זה לא הגיוני..ולכן אני חוששת שהמסר לא עבר