צניחות בארה"ב

o f i r 28

New member
צניחות בארה"ב

אני מתכוון לטייל בארה"ב ורציתי לדעת בתור מחזיק רישיון B אילו מועדונים טובים יש? היכן ממוקמים? והאם עליי לרכוש מצנח (יד שניה) טרם אטוס או עדיף לקנות שם יד שניה (אני לא מבין בטיב המצנחים) האם יש למישהו טיפים תודה רבה

noamk

New member
ובכן...

ראשית, ארה"ב זה מקום קצת גדול - זה לא בדיוק מדינת ישראל שבה אתה מחליט בבוקר אם אתה רוצה לקפוץ לחוף הבונים או לבאר-שבע. לכן זה די חשוב לדעת איזה אזור אתה רוצה לטייל או לצנוח בו. שנית - גורם מזג האויר - תלוי מתי אתה רוצה לנסוע? לנסוע עכשיו לצנוח בסקידייב שיקגו זה לא ממש רלוונטי כי המועדון פועל בקוסטה-ריקה. רוב המקומות בארה"ב כרגע קר בהם בטרוף, ולכן אתה די מצטמצם לאזורים של קליפורניה, אריזונה ופלורידה (וזה לא שזה כל כך רע....). רשיון - הרשיון B שלך, אם הוא בתוקף, נותן לך אפשרות לצנוח בכל מועדון. ציוד - בכל המועדונים הגדולים ניתן להשכיר ציוד (משהו בכיוון של 55$-65$ ליום). אם אתה רוצה לקנות - רוב הסיכויים שבארה"ב זה יהיה יותר זול, אבל בארץ תוכל לקנות ציוד ממשהו שאתה מכיר, או משהו שהריגר של המועדון שלך מכיר. חפש ב- DZ.com - יש שמה ערמות ציוד יד שניה.

o f i r 28

New member
תודה

אז ככה באמת לא מיקדתי את השאלה כי אני מתכנן לעשות טיול רחב בארה"ב בין החודשים יולי-נובמבר ולכן רציתי לדעת מהן האופציות ולתכנן את הטיול כך שאעבור במקומות/מדינות תוך כדי המסלול ולכן אודה לך באם תוכל למקד אותי עפ"י החודשים איזה מועדון רלוונטי לאיזו תקופה וכן אתרי אינטרנט כדי שאקח את הכתובת ואציב על המפה תודה!

FalxOri

New member
יולי-נובמבר

כמעט כולם עובדים ויש המון... אני אישית הייתי נמנע מפלורידה בגלל החום והלחות ומעוד כמה איזורים מדבריים (לא בטוח שבאילוי עובדים בכלל בקיץ). בקיצור, כשתחליט לאן אתה נוסע די בטוח שתמצא שם מועדון. לגבי ציוד, המבחר שם יותר גדול (ואולי גם זול) אבל יש סיכון בלקנות משהו שאתה לא מכיר תוך כדי טיול ולצנוח עליו פעם ראשונה בשטח לא מוכר. יש לא מעט ציוד טוב למתחילים למכירה בארץ ויש קצת פחות סיכוי שיעבדו עלייך כי כולם מכירים את כולם. O

Ron Miasnikov

New member
heyyyyyy

of course in Eloy we work in the summer. yes its HOT but we still make more jumps then in rainy NY July its too hot, but from October on - its great next September - the world cup is taking place in Eloy, so it would be fun to watch anyway. Ron

noamk

New member
המועדונים הגדולים הם:

חוף המזרחי: Cross Keys - בניו ג'רזי - www.freefalladventures.com The Ranch - בגרדינר (צפונית לניו יורק) - www.skydivetheranch.com. Skydive Chicago - באזור שיקגו - www.skydivechicago.com פלורידה: www.skydiveseb.com/index2.htm - Sebastian. www.skydivedeland.com - De Land. קליפורניה: Perris - אזור לוס אנג'לס - www.skydiveperris.com Elsinore - רבע שעה נסיעה מפריס - www.skydiveelsinore.com צפונה מזה - Lake Tahoe - www.skydivelaketahoe.com ו- Davis - בדייויס - www.skydance.net אריזונה: Skydive Arizona - באילוי (חצי שעה נסיעה מפניקס) - www.skydiveaz.com מעבר לכל אלה באתר DropZone וגם ב- USAP יש רשימה של מועדונים לפי מדינות.

למעלה