צניחה מכדור פורח

oferbar

New member
צניחה מכדור פורח

צנחנים יקפצו מכל דבר שיקח אותם מעל 2000 רגל, בכלל זה מכדור פורח. צירפתי תמונה שצילמתי ב Quincy 2001 את ארז ירון. גובה היציאה 4500 רגל. אני נפלתי מחוץ לסל (שלקח 5 צנחנים + מפעיל הבלון) על הגב בזמן שארז זינק קדימה. ההבדל העיקרי בקפיצה מכדור פורח (hotair balloon) הוא השקט שחסר בצניחה שכלי טייס ממונע. שקט זה והנייחות של הבלון גורמים לחוויה חדשה לחלוטין גם לצנחנים מנוסים. מי שיצליח לארגן בלון לצניחות בארץ - יבורך! שמיים כחולים עופר

הם לפעמים לוקחים את עצמם ו...

צנחנים לפעמים לוקחים את עצמם לבד ולא תמיד עוברים את ה 2000 רגל!!! לפעמים הם נעצרים ב 200 רגל

FlyBaby

New member
כדור פורח

יש כמה חבובים שמטיסים את הכדורים הפורחים שלהם ליד סקאידייב אילת בסופישבוע יצא לנו לראות אותם לפחות 4 פעמים כבר פשוט עולים ויורדים כל הזמן לפי מה שאני הבנתי הם מעבירים שם שיעורים של הטסה או משו כזה אם אני לא טועה רוי מנסה לסדר צניחות מהכדור שלהם אז אם משו ייפתח מזה אני בטוח שתשמעו

SkyEye

New member
יש גם כאלה שקופצים מתחת ל-2k ../images/Emo61.gif

לדאבוני איני נמנה עליהם עדיין. לגבי הכדורפורח, לפני מספר שנים נאלץ מפעיל כדור להתלות את רשיונו בשל הבמה המעופפת שנתן לעומר ועידו ללא מספר אישורים מתאימים (זוכרים? זה היה בטלויזיה). עקב כך נגוזו אז התקוות להרים פרוייקט שכזה שוב לאויר. במידה ומישהו יצליח הפעם במשימה באופן חוקי - אני בפנים
שמיים כחולים,
רון

SkyEye

New member
במה שאינה מעופפת

לזה בדיוק התכוונתי בכותרת...

למעלה