צניחה מכדור פורח!!!

bluerage

New member
צניחה מכדור פורח!!!

בסוף שבוע הזה יורדת קבוצה לצניחה מכדור פורח בירדן הדברים כמו שנסגרו עד עכשיו מדובר על 7 אנשים בינתיים יוצאים ביום חמישי בלילה לירדן צונחים שישי ושבת (תלוי ברוחות וכמות אנשים) הבלון עושה (לפי סמיח) 2-3 קפיצות, אם יהיה מזג אויר טוב אולי אפילו 4 כל צניחה 50$ לאדם (תלוי בכמות אנשים אולי ירד המחיר) נראה לי הכי טוב לרדת בין 10 ל-12 איש אז מי שרוצה מוזמן לשרשר שם וטלפון - כל הקודם זוכה :) פרטים נוספים בהמשך... צחי ארז

ארזירון

New member
שאלות

כמה אנשים הכדור לוקח בכל יעף? אם הוא לוקח שני אנשים אז זה קצת בעייתי...3 יעפים ביום משמע 6 אנשים קופצים ביום ואז אין טעם לרדת אפילו 12 איש...
מה עושים במהלך שאר שעות היממה אם לא קופצים מכדור פורח? 3 יעפים ביום יגזול מספר קטן של שעות, נגיד שעה כל יעף...מה עושים מי שלא קופצים ביעף ומה עושים שאר היום? יש מטוס שאפשר לקפוץ ממנו? או שהולכים לים? או שחוזרים לישראל והולכים לצלול באילת?
בעקרון, אני וזיידוש רוצים להצטרף...אבל צריך קצת יותר מידע.

Ron Miasnikov

New member
Erez

Eloy, twice a day , $65, 6 people, lots of fun and in between the baloon jumps, you have 3 otters, 3 skyvan, DC3, C-130 and a king air to choose from.. anyone else is coming??? Ron

noamk

New member
רון........

נוחת ב-24 אחרי הצהריים. יש מצב שה-DZ מארגן הסעות מפניקס למועדון ? עם מי אני מדבר על זה?

הכדור לוקח 5 עד 6 אנשים ביעף

היעף בנוי מ-5 צנחנים שעולים על הבלון וממריאים לכיוון מסויים(לפי מצב הרוח), במקביל נוסע רכב איסוף עם 5 צנחנים נוספים. כאשר 5 הצנחנים הראשונים קופצים הבלון נוחת ומאפשר ל-5 הצנחנים הבאים לעלות לבלון. 5 הצנחנים שצנחו מגיעים עצמאית למקום איסוף (תלוי כל אחד ומקום נחיתתו). הערה: שימו לב לכיוון הרוח "לא יהיה לכם שום שק רוח". אני ידאג לתדרך אתכם ליפני הקפיצה. לגבי כמות הצניחות: מתוכנן כ-2 עד 3 קפיצות ביום, ויעמוד לרשותנו מטוס ססנה 206 (כמו שהיה באילת). בין יעף ליעף אני מציע להביא שש בש ולקבל קצת בראש, וכמו כן יש הופעות של רקדניות שמגיעות למדבר אחת לשעה!!! בהצלחה,ולא לשכוח ב י ט ו ח... הטלפון שלי למי שמעוניין בפרטים נוספים הוא: 052-2865629

maybemor

New member
כדור פורח ??

גם ברגל אני בא...
תוסיף ת'י לרשימה בבקשה. דודי מ.

Icarus Canopies

New member
נו... מי ייתן?!

מי יתן וזו תהיה חזרתי המיוחלת לאויר! אגב, מישהו יודע איך להעלות קליפ בין 80 MB בפורום? UV

YakirD

New member
UV - קבל

http://s2.yousendit.com/ אתה יכול לשלוח לינק דרך האתר

bluerage

New member
עידכון חשוב!

היום עבודה של הבלון הוא מ6:30 ועד 10:00 נכון לכרגע אנחנו נוסעים ביום חמישי בסביבות 2 מהמרכז ישנים בעקבה חמישי יוצאים לואדי ראם ב5:00 של יום שישי ב10-11 חוזרים למועדון ואפשר לקפוץ מססנה 206 חוזרים לואדי ראם לישון שם ולבלון בבוקר ולמועדון! חמיס בודק לנו כמה עולה להשכיר גיפ 4X4 לטייל בואדי ראם בהצלחה לנו... צחי. 054-4571371 לכל מי שרוצה לצנוח ביום שבת - ביום שישי אני יתקשר אחרי שנקפוץ מהבלון ויגיד אם כדאי לצאת לדרך או לא!

תראו את זה.....

זמי ואני בצניחה מבלון פורח לפני כמה שנים טובות באריזונה. חוויה מדהימה החיוך לא נמחק במשך המון המון זמן מומלץ!!!!

למעלה