צניחה חופשית

חתולון*

New member
צניחה חופשית

בכיתה יא´, וזה היה לפני המון שנים אימי הכינה לי את בגדי הגדנ"ע, שהיו כבר ישנים יצאנו לשבוע אימונים מטעם הגדנ"ע, רחוק מהבית רחוק מהחברים, ושם ראינו בעצם איך יתחיל השרות הצבאי שלנו, לא ידענו כמובן, היכן ואיך זה יגמר. אני רוצה להתמקד על קטע מאד חשוב באותו שבוע גדנעי.... שבו האירוע "ההוא" מהדהד במוחי עד היום. זה לא כמו "האופנוען המעופף" עם "מרסדס" הדיילת עם השדיים ולא כמו עם השבוי "שלי" בנו של סאדאת.... כאן היה לי אירוע שלא אוכל, מה לא אוכל.... הוא חוזר אלי כל הזמן, כל יום, וגם ברגע זה. השעה 22.30 יום שישי אני כותב במהירות את הסיפור.. (שכבר פורסם על ידי בעבר). אז ככה....... בשיעורי גדנ"ע יש את הקפיצה מגובה של כ-3 מטר וכל החברים שלך מותחים את הברזנט, ואתה אמור לקפוץ לתוכו. הגיע תורי.... קפצתי כמו חתול למטה, שום בעייה, צחוקים וממשיכים. במחזור השני של הקפיצות, אמר "המפקד" שצריך עכשיו להוסיף כ-1/2 מטר של מדרגה, כדי "להגביה" קצת את הבמה שממנה קפצנו. עמדתי למעלה, על הבמה המוגבהת, חברי למטה מותחים את הברזנט.. ואני... ואני.... קפאתי במקומי..... סחרחורת.... לא יכול לזוז.... הרגליים רועדות.... איזה גובה!!!!!! (בסך הכל .. הוסיפו חצי מטר) באותו רגע גיליתי שיש לי פחד גבהים... הורדתי את ההגבהה וקפצתי למטה בקלילות חתולית. כל הנושא נשכח..... התגייסנו כולנו לצ.ה.ל כל החברים התפזרו ביחידות השונות. כדי לקצר את הסיפור.... זכיתי בקורס צניחה. הצלחתי "לעבוד" על עצמי שהכל בסדר איתי... לא ידעתי מה מחכה לי. עברתי את האימונים בקלילות חתולית (כרגיל) עלינו למטוס "נורד" למי שזוכר, זהו מטוס צנחנים שיוצר בצרפת, והיה "המטוס" לצניחות. קרן הייתה מקפלת המצנחים ביחידה. היא הייתה לידי בזמן העלייה למטוס.... המדריך בדק את החיבורים, ואז החליט מי שהחליט לקשור לי מצנח רזרבי אוטומטי, שחובר לי לאיזור החזה. (לאחר שנים התברר שקרן מקפלת המצנחים, דרשה בתוקף שיקשרו לי את המצנח הרזברי.) עלייה למטוס.... ישבנו על הדרגשים ב-2 שורות.... המדריך עבר ובדק שכולם מחוברים וחיים. הטיסה הייתה באיזור חולות יבנה/ראשון לציון. 2 דקות לצניחה. האור הירוק נדלק.... הייתי ראשון לקפוץ..... "קפוץ" צועק לי המדריך.... קפוץ חתולון קפוץ..... התעוררתי בבית החולים שיבא......... את ההמשך סיפרו לי החברים, הטייס, המדריך וקרן מקפלת המצנחים. כשראיתי שאני צריך לקפוץ למטה.... קיבלתי "בלאק-אאוט" רציני פחד אלוהים, הביצים שלי (סליחה) עמדו להתפוצץ. אבל הייתי חייב לקפוץ כי אני מעכב את כולם. המדריך החליט לזרוק, לדחוף אותי החוצה, והייתי כבר מחוסר הכרה. המצנח לא נפתח!!!!!!!! באותם הימים, היה לנו בקסדה, מכשיר קטן שמחובר למדריך... הוא טוען שצעק לי.... "חתולון" תתעורר!!!! חתולון!!!!! "תפתח את המצנח הרזרבי" ואני מחוסר הכרה ונופל כמו אבן. ואז זה הגיע..... המדריך קפץ מיד מהמטוס, בצניחה חופשית אני הייתי ילדון בן 19 מידת מכנסיים 38 הוא היה בן 35 הר אדם... ומשקלו כפול ממני. הוא החל לצלול למטה בעקבותיייייייי. כמובן שאני מחוסר הכרה.... אני עצמי התרגשתי כשסיפרו לי את הסיפור לאחר שבוע וחצי ללא הכרה. המדריך הצליח להגיע אלי.... כשהוא היה באויר, דפק לי בחזה, והמצנח שלי נפתח, כשהוא רצה לפתוח את מצנחו, התבלבלו החוטים שלנו... נשארנו צמודים, עד שנחתנו על האדמה החולית שלחוף הים. משם הגענו, אני מחוסר הכרה. לבית החולים, עם יד שמאל שבורה ובתרדמת. והוא עם 2 רגליים שבורות. הוא הציל את חיי.... ונתן לעצמו ליפול מטה כשהוא מחבק אותי שלא אפגע!!!!! לקרן הייתה הרגשה רעה לגבי.... אבל הכל בסדר.... את קרן לא ראיתי המון שנים.. ביתי הבכורה, שנולדה ביום כיפור- נקראת קרן. ביתי קרן השתחחרה מצה"ל לפני שנה. שבת שלום לכולם

ואוו החתול הצונחחחחחח../images/Emo5.gif

הפחדת אותי, למרות שאתה פה ידעתי שהסוף חייב להיות טוב לפחות עשו לך בדיקות למה איבדת את ההכרה?.. בכל מקרה סיפור שנגמר בטוב ברוך השם אחרת לא רוצה לחשוב... כמו תמיד כתבת יפה ומאוד מותח תולי

Mוניk

New member
../images/Emo108.gifשיאוווו חתולון

זה סיפור שבטוח לא תשכח לעולם קראתי בנשימה עצורה ועכשיו אני נושמת לרווחה שמחה שיצאת מזה בשלום ותודה לאלוקים ששמר עליך ממרומים
רק בריאות חתולון}{ מוניק

הצלחת להפחיד אותי

אבל טוב שאתה איתנו , הרגלים על הקרקע אני מקווה סוף טוב הכל טוב האמת היא שגם לי נודע שיש פחד גבהים זה היה שעברתי דירה וגילתי מהחלון שכולם כאלו קטנים פחדתי מאוד . אבל באמת אני שמחה שאתה איתנו , מצליח לרגש עד דמעות במיוחד סיפור הגבורה הזה בקרוב אני יספר את הסיפור שלי על הצבא
י הרבה בריאות וחיים מאושרים ועכשיו אני מבינה אתה עכשיו עובד במשטרה בתור טייס סמוי אה....
או
תשמרו על עצמכם ואהבתי קרן על שם מקפלת המצנחים ורותם .... על שם מה ... אהבתי

danistar

New member
ווהו חתולון איזה סיפור ..

מה עם אתו מדריך ?? וקרן .. נו זה שם שלי לא עושה טוב ...

חן (*_*)

New member
וואוווווווווווווווו סיפור מדהים!!

על הכתיבה אינני צריכה להכביר מילים(אתה כבר יודע שאני אוהבת את הסגנון). ההתמודדות עם פחד גבהים, לא קלה, ולצערי גם לי מוכרת, מזלך שהמדריך נהג באחריות ובגבורה מרובה וצנח בעקבותיך להצילך. לא רוצה לחשוב, לולא עשה זאת, כיצד הייתה מסתיימת הפרשה.

טאKילה

New member
לון לון..חתולון..../images/Emo160.gif../images/Emo54.gif

מזל רק בגלל החתוליות שבך, חתולים ידועים כשהם נופלים הם נופלים על הרגלים. מרתק,קליל,ואפילו עוצר נשימה לרגע.

חתולון*

New member
תודה לכל המגיבים

ורגע לפני שהסיפור עובר לדף 2 נותן הזדמנות למי שלא ראה/קרא

חתולון אמרת? שועלון הייתי אומרת אני

אוהבת לקרוא אותך...מדהים איך אתה מצליח להעביר בדיוק את התחושות שלך....הלוואי עליי. סיפור מהמם ומפחיד כאחד....אם אתה רוצה למצוא את קרן אולי תנסה באתר חבר'ה? יכול להיות שהגיע הזמן לומר למישהי תודה? ד"א - האם בעיית פחד הגבהים שלך נפתרה?

חתולון*

New member
ציפיטפטת ../images/Emo24.gif

תודה לך על התגובה המרשימה תוציאי את החבר'ה מן הרשימה בעיית פחד הגבהים לא יכולה להיפתר אבל, איתה ובלעדיה, אני מסתדר ובעניין, האתר חבר'ה... בקרוב מאד, אביא סיפור משם!!!! והוא יוקדש לך!!!

גם לי יש סיפור מוזר משם ומכאן

מהפורום האחר שאני חברה בו.... אספר את סיפורי מייד אחריך.

חתולון*

New member
אחרי שאספר מהאתר חבר'ה????

אז אוריד אותו מחר!!!!!!! עד הצהריים הסיפור יהיה כאן לילה טוב, ותני אישור שקראת

חתולון.... ../images/Emo54.gif

עכשיו אני כמעט בטוחה שהסיפור אמיתי!
תסביר לי.... מה מניע אנשים לרצות לצנוח? מילא לטוס.... אני תמיד בטיסות סוגרת את הוילון של החלון, כי אני פוחדת שהמטוס יתנגש באיזה ענן עצבני...
אבל לקפוץ ממטוס? על כל פנים... ברוך השם שהכל נגמר בשלום, ברוך השם! שבוע טוב חתולון!

חתולון*

New member
תודה לך אין ייאוש ושבוע טוב

אני מאמין באלוהים, מברך כל הזמן כשטוב לי, ומתפלל גם כשלא טוב לי ברוך השם, באמת, ותודה רבה על התגובה הכנה שבוע טוב ומבורך

תלתלית

New member
חתול

כולי צמרמורת מהסיפור שלך איזה פחד, קיבלת את חייך במתנה. הכרת אנשים נפלאים ומלאכיים ממש. גם קרן, וגם המדריך.. והכי מרגש, שלא שכחת אותה אפעם. בכל פעם שאתה קורא לביתך ... יש בך חלק שמתעורר אל הרגעים האלה. שבוע טוב חתול,

חתולון*

New member
שבוע טוב תלתלית ../images/Emo140.gifותודה על.....

התגובה הרעננית ממך תלתלית שבוע טוב לך

שייכת

New member
מצמררררררררררררררר

לא אתן לבעלי לקרוא את הסיפור הזה, ואיתך הסליחה חתולוני....

למעלה