צניחה בצה"ל

Crusader

New member
צניחה בצה"ל

היי, חשבתי אולי זה יהיה המקום לשאול את השאלה שלי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. ללא פרטים מיותרים עליי, איך אוכל לבקש לעבור קורס צניחה בצבא, האם יש נוהל או בקשה רישמית שאני יכול לבקש, או האם אפשר לפנות למישהו בעקיפין כביכול... אשמח אם תעזרו לו, תודה, רוני

Big Air

New member
אם התפקיד שלך לא מצריך קורס

צניחה, אז רק קומבינות יעזרו לך. ואם אני לא טועה, גם אם יש לך קומבינה אתה חייב להיות קצין. אבל יש לי פתרון יצירתי: תעשה קורס צניחה חופשית. יותר כיף ולא צריך קומבינות (רק הרבה כסף).

o f i r 28

New member
צניחה בצה"ל

כדי שאוכל לתת לך תשובה מדויקת אז תן מיקוד לאיזה יחידה אתה שייך ברמה הכללית כלומר חי"ר, מודיעין, משהו כדי שאוכל להסביר לך למי לפנות בכל מקרה אם אין לך קומבינות כמו שאני מבין אזי לפני הכול צריך לדעת האם יש הקצאות לדבר ביחידה שלך? חג שמח אופיר

Crusader

New member
בעיה

אני לא משתייך אפילו ליחידה תומכת לחימה, יחידת מחשוב בחיל התקשוב.. האם יש איזשהן אפשרויות?

o f i r 28

New member
בקשר לבעיה

לפי מה שאני יודע אין ליחידה כמו שלך הקצאות ומכאן שסיכוייך נמוכים, אבל בכל אופן כדי שתשאל מעבר לזה לא עומדת בפניך אופציה אחרת, מצטער! המלצה, כשתשתחרר בוא לפארדייב ועשה קורס על חשבון הפיקדון.

soloavia

New member
רעיון

אולי יש לכם תקן למישהו שמפיל תיקים (folders)? אולי תוכל לבקש תרגול ל-soft crash? אתה צריך תושיה ! אולי תצליח להקים את מלול התקשב המוצנח

Crusader

New member
חחחחח

חבל שאתה מזלזל באנשי התקשוב... מאחורי כל קרב עומד מערך ממוחשב כיום... חוץ מזה אתה לא תאמין כמה "מוכנפים" יש בחיל... תודה חבר'ה אני אמשיך לנסות...

למעלה