צנח לו זלזל..

...Blue

New member
צנח לו זלזל..

שלכת עלים אפורים מצמרת עץ האשוח..יורדים אל אדמה צמאה, נעזרים במשב הרוח..באותו הרגע בדיוק כשידי בגופך חיפשה מרגוע, מלפפת עורך כחיבוק, משוועת לנגוע.. עלה אחד חצוף מתיימר בתנועות הערסל להתביית ברכות על ישבנך, וצנח לו זלזל.. לחייך נצבעו ארגמן וירח עיצב את שפתייך..במגע קסם הטבע שמצא מגורי קבע באחורייך.. (פסי לא מרשה לחטוא בשירים..אז אני מנסה לבלבל את המערכת..)
באתי ללחוש היי לכל האנשים המקסימים כאן.. אז..היי..
blue

Sודית

New member
אין לזלזל באף זלזל...

כתבת יפה, כחול, אהבתי... גם אני פעם כתבתי... מצאת את ליבי בין עלי השלכת חבקת בידיך והמשכת ללכת הגנת עליו בגופך עטפת אותו באהבתך והיום, הוא כולו ש ל ך. סודית לא הולכת

neuron

New member
הלו!!! הלו!!! ../images/Emo124.gif

מה קורה כאן תגידו?! ... ...מה כולם מתחילים פה לכתוב שירים, לחלק מחמאות, להקים קואוליציות נגד neuron (מייקי- לא שכחתי אותך!
), לבטא זעם ואחרי זה להתנצל, ... המקום הופך להיות משהו על הגבול שבין דביק לבין מדאיג
... ...או שאולי זה אני???
(וזה סתם כי מישהי אמרה שזה מתאים לי סומק בלחיים)

אטיוד5

Active member
שמאלץ במלוא

הדרו, קיטשיותו, טיפשיותו, זוועתו. ואיפה בדיוק יש אשוח בארץ הקודש, או שכל זה מתרחש בצפון אירופה הקרה? ומגורי קבע בתחת לעלה נידף? נו באמת. בקיצור, מלל-בלל חסר שידרה. נו כן, הסימבוליות, איך פיספסתי! והלב במרומי הישבן, גם החמצתי. אבל, העיקר שבאת ללחוש שלום. חו"ח לאמר שלום, שהרי רומנטיקאים לעולם לוחשים ולא אומרים שלום. שהטיפקס יתערבל עם קיאי.

neuron

New member
ואם כבר הזכרת את עניין עץ האשוח ../images/Emo70.gif

...תקנו אותי אם אני טועה, אך עץ אשוח הוא איננו עץ נשיר (ממשפחת עצי המחט)- רוצה לומר- כיצד צנח לו הזלזל??? ...

תגידו לי שניכם..

אם המילה אשוח היתה מוחלפת ב.. נאמר.. תפוח. עכשיו קיראו את השיר שוב והגידו מה דעתכם..

קורין1

New member
אז לא היינו צריכים לעבור על השרשור

הארוך והמייגע הזה,,,,שהתיש אותי לפחות.........

והרי אתה גבר שבגברים!!!

אני לא מוחקת כי באנשים צרי עין בלו יודע לטפל בכוחות עצמו. ההודעות שלך ושל ניורון יתנוססו כאן ל-ע-ו-ל-מ-י-ם רק מראים כמה אתם..(אופס! נשפך לי כאן הטיפקס
). למה לי למחוק? תודה, תודה, תודה!!!!

או! זה פשוט!

משום שכל שאר האנשים בסביבה ממש לא חושבים שזה שמאלץ חסר חן.. אז אתה כן!

מייקי69

New member
לא!!!! סתם צריך תשומי!!!!../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

התגובה הכי אינפנטילית שראיתי בחיים שלי פה בתפוז!!!! שיא השיאים!!!!! כמו איזה תרנגול שנכנסו לו ללול אתה מגיב!!! ממש ענייני!!! אתה רוצה תשומת לב??? תאמין לי - אפילו הבן שלי כבר יודע שתשומת לב שלילית לא שווה גרוש!!! אלייך החדשה הזאת לא הגיעה, אני מניחה!!! בושה!!! אני כולי בושה!!! זה הפרצוף שלי? זה????????????????????? בא לי להקיא עלייך בחזרה!!! אני מאוכזבת שחבל על הזמן!!! ואני עוד אמשיך למלמל לעצמי בעצבים עוד שעתיים אחרי שאני אשלח את התגובה המטומטמת הזאת!!! גועל נפש אני אגיד ובושה אני גם אגיד

למעלה