צנח לו זלזל..

neuron

New member
קנוק! קנוק! קנוק!... ../images/Emo46.gif

...Blue

New member
היי מייקי..../images/Emo13.gif

מת עלייך כשאת עצבנית..
אבל חבל על האנרגיה.. תרביצי חיוך מהר..חחחחח..
וחוץ מיזה אין על מה להתעצבן.. תראה איזה שירשור הרבצנו בכניסה ראשונה? אמרו לי פעם שבמקום שעושים סקס יותר משני אנשים..לא להתקרב.. (לא מאמין בזה)
blue

מייקי69

New member
אז אתה בא למפגש? לא הבנתי

זה נורא חשוב למארגנים לדעת אם להזמין מכבי אש וחבלנים מהפצצות שנירון זרק פה כבר בטוח היה לנו היכל מפואר למפגש... בגן עדן מייקי- מנסה-לעלוץ-אך-טרם-הפסיקה-למלמל-בקריזה

Sודית

New member
אטיודדדד.....

איזו אגרסיביות....מה קרה??? זה לא נקרא לי כל-כך נורא... וכן יש אשוח...אצל אחותי בגינה והוא יפיפה וגאה בכל עלה וזלזל. סודית לא מאמינה מה שכתבת...למה???

neuron

New member
בתור מישהי לאחותה יש אשוח...

...נכון שהוא לא משיר עלים?!... נכון?!!!!

Michelle1

New member
למען הסדר הטוב

האשוח אמנם שייך למשפחת הלא נשירים, אבל כשאתה משתמש באשוח גדוע בחג המולד, לא תאמין כמה מחטים יבשות נופלות ממנו שבוע אחרי. חוצמזה בתקופת הסתיו (לא, אני לא מדברת על מדינת ישראל) כל עצי המחט מרעננים את מחטיהם ומחטים ישנות נושרות בכמויות עצומות ומכסות את האדמה במצע מחטים צהובות. כמה נוח לי להסתתר מאחרי עובדות ולא להתייחס לחוסר הסובלנות המפציע כאן...

לא להתרגש מישל ../images/Emo8.gif

זה רק אטיוד.. ואיזה זב-חוטם שהולך אחריו.. לא לדאוג! אמא מייקי תגיע בקרוב ותטפל בזב. כי הסב - אבוד

neuron

New member
../images/Emo46.gif אאאאאהההה!!!...

...נו טוב
(פרח לא נשיר...)

neuron

New member
../images/Emo9.gif

ודרך אגב... הפרח היה למישל ...אבל הנה אחד בשבילך
ושתיהיה גם

Sודית

New member
אז מה נוירון.....

וכאשר ביאליק כתב..... "הכניסיני תחת כנפיייך" הלכנו לבדוק אם יש לה כנפיים??? יש דברים שקוריאם בין השורות בין הרווחים או המילים. סתם חשבתי לי שהירידה הזו, לא ממש הייתה במקומה. סודית שלא הבינה למה

...Blue

New member
ברוכים המברכים..../images/Emo98.gif

אופס.. להפוך היי לביי ביי? אין סיכוי חחחח.. וואלה כמה אנרגיה הושקעה כאן חבל"ז מכל מקניטי השכלתי ומכל המפרגנים הסמקתי..
ועץ האשוח משיר או לא משיר עליו מה זה משנה בכלל? העיקר שצנח לו זלזל..
"שמאלץ במלוא הדרו" אהבתי אטיוד.. תרשה לי לקחת את המשפט כמחמאה? נראה כאילו נכנסתי נגד כיוון התנועה, אבל תמיד הייתי פורע חוק..
מת על האמונציות הזורמות פה שתהיה לכולנו שבת שקטה אנשושים... blue

neuron

New member
../images/Emo35.gif

...רגע! רגע!... מה זה פה?!... ככה?!... בלי להשיב מלחמה?!

קודם גם לשמאלץ יש זכות קיום -

יש אנשים שתולים תמונות נוגות של שקיעה ורודה בים ליד המיטה. זו בחירה שלהם. למה, אבל למה. מה דוקר לך בתחת? המחט של האשוח? הכחול כתב הגיג (שיר?) דיבר אלייך-תגיד לו, "התחברתי" (ככה אומרים היום, נכון?) "אהבתי" וכו. לא דיבר אלייך -אל תגיד . אל תגיד כלום. תשתוק. אני לא מבינה שירה בדרך כלל אני לא אגיב לשירה לא לצנח לו זלזלנו ולא להכניסיני תחת כנפך. לא מדברת אליי. אבל למה קיא? ומלל בלל? וזוועה? למה?

אטיוד5

Active member
כי זה עשה לי חררה

ואני לא שותק. אני טמבל אולי. כשמשהו לא מוצא חן בעיני אני מוציא. לא משאיר בבטן. במקום זה אני מפליץ כאן. מונע מעצמי כאבי בטן. אני לא פה בשביל להגיד "אהבתי" ו"התחברתי". לדעתי, זה ממילא חסר משמעות להגיד את הדברים האלה ללא הסבר, ללא הנמקה. התחברת למשהו? בבקשה, תגידי לִמה ולָמה. לא רוצה? אל תגידי. אבל אל תגידי לי מה כן ומה לא להגיד ואם לשתוק או לא. אם המנהלת תרצה, היא כבר תטפקס אותי. וברור לי שהבחירה של בלו להיות רומנטי. לדעתי בחוסר כישרון. אז אמרתי. מה קרה? מה זה שייך? הוא בטח איש נחמד ושרמנטי. נכון? הנה, בלו, קח חיבוק ונשיקה.

למעלה